Aktywne Wpisy

Viarus_ +134
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +4
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

Tyle.
Dokładnie. Kraj leżący na surowcach. Gdyby kacapom trafił się ktoś ogarnięty to by się Rosja pięknie rozwijała. A tak...
@Jabby: Są w zapaści gospodarczej od 2014 roku
ALE KINDIBAŁY ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jabby: na szczęście konumenci wypierdków Korwina to nie cały wykop. #pochowacpodprogiem #prawicowizdrajcy
Araby mają tylko piasek i ropę.
Rosja ma wszystko: ropę, inne surowce, lasy, rolnictwo, uczelnie techniczne, jakieś tam przemysł itd.,
A jednak głównym ich osiągnięciem jest system zamrażania gówna.
Ten strateg i światły wizjoner przez 20 lat nie zrobił absolutnie nic by uniezależnić kraj od eksportu węglowodorów np. poprzez tworzenie nowych gałęzi gospodarki.
@wyindywidualizowanyentuzjasta: nie było czasu trzeba było kraść z kolegami
Wasalem Chin? No Biden nie chciał by Putin był po stronie Chin. Aktualnie po stronie chińskiego Puchatka jest już Putin, Niemcy i Francja. Słyszałem, że ten giga chad Biden musiał tez odwołać zagraniczne wizyty, bo coś tam nieciekawie u nich z gospodarką
PKB Rosji jednak wciąż rośnie a zachodnie firmy po prostu pozmieniały nazwy (np. polski Reserved działa w Rosji i nazywa się "RE". Podobnie jest z innymi.)
A tak to jest zachlane wypizdziejewo pełne biedy i przestępczości, ostracyzowane na arenie międzynarodowej i staczające się w gospodarkę deficytową i anarchię.