Aktywne Wpisy

lokomotyva +8
Jakie płyty są 10/10 od startu do końca? Bez podziału na gatunki.
Tylko nie dawajcie Pink Floyd. Kupiłem tą płytę co jest na każdej liście top 100. Nigdy tak niezręcznie się nie czułem jak jechałem autem w trasie ze swoją kobietą słuchając tego gówna.
Tam są jakieś skity gdzie ktoś j---e centralnie kijem o pralkę. I tak z 5 minut.
Potem piosenka i znowu jakieś p------e dźwięki przez 5 minut.
Tylko nie dawajcie Pink Floyd. Kupiłem tą płytę co jest na każdej liście top 100. Nigdy tak niezręcznie się nie czułem jak jechałem autem w trasie ze swoją kobietą słuchając tego gówna.
Tam są jakieś skity gdzie ktoś j---e centralnie kijem o pralkę. I tak z 5 minut.
Potem piosenka i znowu jakieś p------e dźwięki przez 5 minut.
Amigoyamigo +2
Sasiedzi debile zaczynaja remont po 15:00. To jest normalne? Skonczylem prace, chcialem ksiazke poczytac i jazda
#mieszkanie #nieruchomosci #remontujzwykopem
#mieszkanie #nieruchomosci #remontujzwykopem
#samotnosc
Doba jest za krótka
@WhitePill4All: czy tam spanie czy inne bzdury ( ͡° ͜ʖ ͡°)
własne problemy przestają mieć znaczenie przy okazji, jako tajny bonus
W tygodniu nie wygląda, w weekend kilku
#samotnosc mam na poziomie gadania samemu do siebie w mieszkaniu, albo odpalania streamów z yt by tylko coś grało i przymusowych spacerów, kontaktów z rodziną by nie zwariować. Koszulka z napisem o chodzeniu na siłkę by nie ocipieć w drodze.
Nie nabijam się z ciebie kochana.
A dzieci jeszcze chcę mieć i chętnie się pomęczę z nimi, jeśli będą.
@Squirell_: zaprosilem sąsiadow na kawe, teraz raz/dwa raazy w tygodniu spotykamy sie na piwko czy planszówki, polecam
Komentarz usunięty przez autora