Aktywne Wpisy
dict +227
Skala zaniedbań, bylejakości, dezorganizacji w tym kraju to jest jakaś kpina. Imgw nie ma narzedzi do ostrzegania ludzi przed #powodz nikt nic nie wie. Sutryk powiedział, że spoko, dopiero w czwartek lub piatek będzie zmartwienie.
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
pomidorowymichal1 +614
Aż żal was czytać wykopki.
- rząd nic nie robi
- telewizja nic nie pokazuje
- trzeba było wybrać konfederacje
Nawet nie zauważyliście kiedy sami zamieniliście się w te Grażynki i tych Januszy z których tak się śmiejecie. Sami staliście się nosaczami. Nie macie ułamka wiedzy o sytuacji i jak prowadzona jest akcja ale nie przeszkadza wam mieć bardzo szerokiej i silnej opinii na ten temat. Śmiejcie się ze zidiociałego społeczeństwa? Wy je tworzycie
- rząd nic nie robi
- telewizja nic nie pokazuje
- trzeba było wybrać konfederacje
Nawet nie zauważyliście kiedy sami zamieniliście się w te Grażynki i tych Januszy z których tak się śmiejecie. Sami staliście się nosaczami. Nie macie ułamka wiedzy o sytuacji i jak prowadzona jest akcja ale nie przeszkadza wam mieć bardzo szerokiej i silnej opinii na ten temat. Śmiejcie się ze zidiociałego społeczeństwa? Wy je tworzycie
#samotnosc
Obecnie chodzę na konferencję, spotkania biznesowe ale jakoś nie łapie flow...
O tyle fajnie że jest partnerka i sobie gadamy, ale o firmie to jej się nie chce. Zresztą teraz ma mc maraton w pracy.
Szukam ogólnie eventow z miasta i łażę tam, czasem z kimś ale bieda ogólnie.
Czytaj książki w parkach / kawiarniach...
No i pewnego dnia pomyślałem milionowy raz że tak dłużej być nie może.
Zainstalowałem tindera, umówiłem się z dziewczyną i już mieszkamy ponad dwa lata razem.
Byłem gotowy każdego dnia jeżeli się okaże że jest jakimś odpałem zawinąć się na pięcie (już miałem dziewczynę wariatkę), ale okazało się że jest najmniej konfliktową osobą jaką znam :) I wiele się przy niej nauczyłem.
Po kilkunastu miesiącach razem odżyłem, przestałem się bać że zniknie, i wróciła ochota na robienie
Owszem był czas, że człowiek po robocie zakładał słuchawki na ucho i był zadowolony z tego co ma. Ale jednak socjalizacja z ludźmi jest wpisana w naszą naturę.
I co my mamy ci powiedzieć? Jak jesteś rurą bez ambicji i zainteresowań to tak - tak wygląda twoje życie.
@Squirell_: co to?
1. Grupa "AKTYWNY <MIASTO>" na fb gdzie ludzie szukają kogoś do rolek, wycieczki na rowerze czy w góry
2. Grupa "Szukam towarzysza podróży" gdzie Tobie podobne dziewczyny szukają koleżanki na wylot gdzieś
3. Ogarnięcie sportu, bo wnioskuje że go nie uprawiasz: rower albo bieganie.
4. Ogarniecie rozowju; języków i ciśnięcia po pracy do lepszej pracy.
5. Pracowanie 7-15 żeby nie marnować tyle dnia
6. Ogarnanie zakupów na cały tydzien