Aktywne Wpisy

steel_works +394
Cześć Mireczki.
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby
źródło: IMG_1818_Easy-Resize.com
Pobierz
magdalena-gaska +723

Mirki będę kupował niedługo mieszkanie, mam 100k wkładu. Tylko około 50k to moje oszczędności oficjalne a drugie 50 to kasa na boku którą odkładam z pobocznych zleceń na czarno. Czy pomysł żeby dać mamie jakieś 35-40k do wpłacenia na konto żeby mi darowiznę zrobiła to dobry pomysł czy nie za bardzo? Mama ma lat 52, zarabia jakieś 4k netto.
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt2procent #darowizna #podatki #kiciochpyta #urzadskarbowy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie przejmuj się. To że masz odłożone 50k w skarpecie to nikt tego nie sprawdzi jak Ty to odłożyłeś. Chyba że masz 19 lat i rok stażu w pracy to trochę dziwne. Jak miałeś jakąś historię na koncie to Twoja sprawa czy trzymasz na kocie czy w skarpecie. Wkład własny to własny i nikogo nie interesuje to gdzie co masz i gdzie chowasz pieniądze. Przelewy to inna sprawa.
@majkel88: płać na nowe 800+ ;)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: nie lepszym pomysłem byłoby, gdyby przelała ci tą kwotę (jeśli taką posiada), a ty dałbyś jej gotówkę, której nie wpłacałaby na żadne konto?