Aktywne Wpisy

whiteopium +253
"siedemnaście lat żyję a ty mi piętnastka k---a dajesz?" Ktoś jeszcze pamięta jedną z najsłynniejszych rozpraw sądowych polskiego internetu? Konrad Nowacki - bo tak nazywa się nasz gagatek wyszedł z więzienia, po czym znowu nabroił a obecnie jest poszukiwany listem gończym. Ktoś go gdzieś widział? Chętnie obejrzę drugą część z rozprawy sądowej ( ͡° ͜ʖ ͡°) #prawo #lublin #heheszki #kryminalne
źródło: ewe
Pobierz

_Alessandro_ +92
Dobra, ja zaczynam.
Wrzucajcie tutaj największe LEGENDY tagu #blackpill
Ode mnie, jego Ekscelencja Simon Mol
Natura.
#blackpill #p0lka #tinder #biologia #natura #geny #predeterminizmgenetyczny #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #demografia #rozowepaski #niebieskiepaski #zydkrecikorba #zwiazki #dickpill
Wrzucajcie tutaj największe LEGENDY tagu #blackpill
Ode mnie, jego Ekscelencja Simon Mol
Natura.
#blackpill #p0lka #tinder #biologia #natura #geny #predeterminizmgenetyczny #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #demografia #rozowepaski #niebieskiepaski #zydkrecikorba #zwiazki #dickpill
źródło: Naturszczyk
Pobierz![Pościg zakończony tragicznym wypadkiem! Zginęły trzy osoby! [FOTO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a4386698d0316e2296e780f379f50450a33035e963ca1e4c5d9847b3ce4f7581,q80.jpg)

@RafDan: no a co, ktokolwiek myślał że wolski ma jakieś tajne informacje co tam dłubią? Wolski wie tyle co na twitterku przeczyta albo na telegramie, oczywisicie jak ktos mu przetlumaczy. No ewentualnie broszurke reklamową PGZ wyrecutuje, a że w broszurce nie było o integracji to nie wiedział, normalne chyba