Aktywne Wpisy

jmuhha +18
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k

SaintWykopek +862
Kto miał taką latarkę plusuje

No i taka laska znajdzie kochającą osobę, która ją zaakceptuję i wesprze, pomoże się poczuć swobodniej, przecież coś takiego zadziała lepiej niż jakakolwiek terapia. Nie mówiąc o tym, że nieśmiałość u kobiet jest społecznie bardziej akceptowalna, co też ułatwia sprawę.
A taki przegryw? Moim zdaniem bez minimalnej pewności siebie nie ma się praktycznie szans u kobiet, nieśmiałość to jest jedna z najbardziej niemęskich cech, która z marszu odstrasza różowe, chuop to ma być chuop, musi być pewny siebie. Taka fobiczka założy se rodzinę, przełamie lęki i wyjdzie na prostą, a chuop jak skończy? Różniem może skończyć ehhh
Wszelakie zaburzenia psychiczne silnej rzutują na życie mężczyzn, oczywiście to bardziej złożone, ale czemu w kontekście samobójstw nikt o tym nie wspomni? Przecież to jeden z najbardziej oczywistych wniosków.
#przegryw #psychologia #fobiaspoleczna #depresja #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn
Dlatego też tak istotna jest psychoterapia i farmakoterapia, do której tak bardzo zniechęca wiele osób na tym przykrym portalu.
To takie dziwne? Oczekiwania względem płci są różne, to naturalne, a zróżnicowanie w populacji daje pozytywne efekty.
Brak #!$%@? i kobiety też jest pożądaną cechą, u faceta niekoniecznie. Z cyckami
Widzisz Mirku zdrowe osoby zdecydowanie częściej wybierają zdrowe osoby. Oczywiście jeszcze jest savior syndrom i może taki zbawca się znajdzie dla chorej Mirabelki (swoja droga to też jest zaburzenie i taka relacja też nie będzie zdrowa).
Prawda
I nie piszę tego z dupy, sam byłem kiedyś na forum ludzi z fobią i widziałem co się dzieje, z jaką nonszalancją faceci byli traktowani przez laski, które
Wniosek: przez kobiety wciąż rodzą się fobicy społeczni :)