Wpis z mikrobloga

@krytyk1205: No nic Mirku, mnie też nie bawi ani linczowanie tego gościa przez 10 tysięcy Karynek, ani linczowanie tej kobiety przez wykopków.

Jednak jeśli prześledzić przyczynę-skutek, to problemem jest istnienie tego typu grupy, gdzie wrzucane są profile mężczyzn z detalami, lokacjami i jest po nich pojazd.
Jeśli taka grupa istnieje pod egidą FB i FB nic z tym nie robi, to zalążkiem problemu jest też postawa FB.
  • Odpowiedz
@krytyk1205: nie muszę pokazywać dowodu na to że ma męża, to lewactwo-kukoldztwo spina się o to, że ludzie wypisują do jej rodziny lub dzieci. Jeśli ma męża, to dobrze, że ktoś do niego napisał, jak go nie ma, to nie ma o co się spinać?

Nie piszę, że chodzi o sprawiedliwość, po prostu dla mnie oczywistym jest, że jeśli podpisuje się pod swoimi opiniami imieniem i nazwiskiem, te opinie mogą
  • Odpowiedz
po drugie nie zauważyłeś, że gościowi też robicie odpowiednią reklamę, pewnie będzie z niej zadowolony

@krytyk1205: no i co z tego? Może być zadowolony, będzie miał rekompensatę z tego, że jakaś baba rozpisuje się o nim w internecie i upublicznia jego zdjęćia. To co przytoczyło się jej, to to samo co ona zrobiła mu, tylko że na mniejszą skalę.
  • Odpowiedz
@krytyk1205: nie ogarniam takich ludzi Ty, czy ten ekshibicjonista z Twojej opowieści, jeśli ktoś coś wywleka (tu idealnie to pasuje) na widok publiczny, czy to część ciała, czy opinia, to oczywiste jest, że ludzie będą o tym dyskutować. Jakby wyjął fujarę w pracy to też byś mu współczuła?
  • Odpowiedz
@krytyk1205: wątpię, ale jeśli tak, to tym bardziej jest argument za tym wykopki życzliwie się odezwały do kogoś z JEJ miejsca pracy, czyż nie? Pewne czyny mają konsekwencje.
  • Odpowiedz
@krytyk1205: poznałaś uroki internetu i rozumienia anonimowości ja stary ale już na początku byłem uczony żeby niczego nie podawać w necie (za polubienie lub nie czegoś tam osoby były zwalniane z pracy)
  • Odpowiedz
@krytyk1205: ogolnie sporo racji, wykopki mocno przeginaja, tylko ta afera jest o tyle ciekawa ze to ona pierwsza obsmarowala typa myslac ze jest anonimowa, tak naprawde nie wiadomo za co, bo do niczego jej nie zmusil. Miala sie, w jej zamierzeniu, wylac niechec na niego, wspogrupowczynie mialy ja poglaskac po glowce i powspolczuc i tyle.
To ona pierwsza wyszla z atakiem i linczem i to na typie ktory nawet nie
  • Odpowiedz
@krytyk1205: Oczywiście uprawiacie fikoły w jej obronie, jesteście beznadziejnymi przypadkami białorycerstwa i zmowy macic.

Laska umawia się na bzykanie z jakimś gościem. Do tej pory wszystko jest ok. Podczas zabawy coś idzie nie tak i laska doznaje urazu. Po co zachować się jak osoba dorosła, którą formalnie jest i zrozumieć, że wypadki przy tego rodzaju sportach ekstremalnych się zdarzają, a następnym razem bardziej uważać? Lepiej wkleić na grupkę facebookową jego
  • Odpowiedz
@krytyk1205: i dwie najbardziej plusowane odpowiedzi niosące za sobą ogromny ładunek merytoryczny: wstawaj zesrałeś się i komentarz usunięty przez moderatora. Zdecydowanie jesteś wieszczką.
  • Odpowiedz
@krytyk1205: no ale w przytoczonej przez Ciebie historii gościu nie upublicznił sam niczyich danych. Nie popieram linczu i żal mi tej kobiety i jej rodziny, zaznaczam tylko że ona sama też przekroczyła granicę i w żadnym komunikacie z apelem o nie uoubkicznianie tematu nie pomyślała o tym, żeby przeprosić.
  • Odpowiedz