Aktywne Wpisy

Onkosfera +206
Wyżalić się muszę, bo się uduszę. Właśnie umiera moja babcia. Nie wypada mi narzekać, bo kobita ma 101 lat, ja sama jestem stare pudło powyżej 40, zaś główny ciężar zajmowania się babcią wziął na siebie mój 72 letni ojciec. Ja pełnię funkcję pomocniczą, jestem samozwańczy asystent opieki paliatywnej.
Czuję że zaraz zwariuję, patrząc na to, jak ta kobieta traci świadomość i jak jej ciało powoli się rozpada. W mojej głowie ona nie
Czuję że zaraz zwariuję, patrząc na to, jak ta kobieta traci świadomość i jak jej ciało powoli się rozpada. W mojej głowie ona nie
źródło: 1000052806
Pobierz
dzony77 +451
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jednak jeśli prześledzić przyczynę-skutek, to problemem jest istnienie tego typu grupy, gdzie wrzucane są profile mężczyzn z detalami, lokacjami i jest po nich pojazd.
Jeśli taka grupa istnieje pod egidą FB i FB nic z tym nie robi, to zalążkiem problemu jest też postawa FB.
Nie piszę, że chodzi o sprawiedliwość, po prostu dla mnie oczywistym jest, że jeśli podpisuje się pod swoimi opiniami imieniem i nazwiskiem, te opinie mogą
@krytyk1205: no i co z tego? Może być zadowolony, będzie miał rekompensatę z tego, że jakaś baba rozpisuje się o nim w internecie i upublicznia jego zdjęćia. To co przytoczyło się jej, to to samo co ona zrobiła mu, tylko że na mniejszą skalę.
"Nie gadaj, że aż tak boli.
Dawaj jeszcze raz"
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Prezes: jaką rekompensatę, przecież w pracbaza nie dadzą mu żyć
źródło: hard-disk-drive-hdd-2093669-7561735
PobierzTo ona pierwsza wyszla z atakiem i linczem i to na typie ktory nawet nie
Laska umawia się na bzykanie z jakimś gościem. Do tej pory wszystko jest ok. Podczas zabawy coś idzie nie tak i laska doznaje urazu. Po co zachować się jak osoba dorosła, którą formalnie jest i zrozumieć, że wypadki przy tego rodzaju sportach ekstremalnych się zdarzają, a następnym razem bardziej uważać? Lepiej wkleić na grupkę facebookową jego