@krytyk1205: nie nie nie nikt by mu nie współczuł, jak wrzucasz takie zdjęcia/posty na media społecznościowec pod własnym imieniem i nazwiskiem oraz zdjęciem to musisz mieć silną psychike i jaja z gumy i być gotowym na wylew szamba
@krytyk1205 narzekam od lat że poziom spada ale teraz to naprawdę dno. Na starym wykopie wydawało się że jest jakaś równowaga, teraz każdy racjonalny post nawet nie przebija się w gorące. Tak jakby zbierało się tutaj całe toksyczne towarzystwo z internetu
@GhostTrick: może czeka mnie kariera scenarzysty (。◕‿‿◕。)
a tak serio gościu miał duże potrzeby i nie ukrywał, że nie interesują go związki tylko samo ruchanie. A teraz to alkus z problemami prawnymi. Przykre. A wszystko miało początek z wystalkowania gościa na roksie przez kogoś z pracy.
Fajnie, że się dobrze bawicie niszcząc komuś życie
@krytyk1205: Czy nie uważasz, że to nie ona zaczęła sobie niszczyć życie gdy zdecydowała się oszukiwać swojego męża i dzieci, co doprowadziło do zniszczenia jej odbytu?
@RudyZibi: ale mnie śmieszy tylko dupsko tej baby co jej aż kontuzja od ruchania się zrobiła xd a teraz taka święta i w ogóle, jak ona sama pisała publicznie jak się rucha xd Cała ta sytuacja jest taka zabawna że aż nieprawdziwa chyba, nikt nie jest taki zboczony ze się rucha na lewo I prawo a potem jeszcze pisze ze ja któż przeruchal ze aż coś złamał i jelita wymieszał
@Prezes: pokaż dowód na to, że ma męża, po drugie nie zauważyłeś, że gościowi też robicie odpowiednią reklamę, pewnie będzie z niej zadowolony. Po trzecie nie udawaj, że o sprawiedliwość tu chodzi.
Chciała atencji? To ją dostała!
@krytyk1205: nie będę na ich miejscu bo nie jestem takim zdegenerowanym desperatem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) w tym momencie przestałem czytać, nara xD
@bdm_bq: któryś jełop na tagu się tym chwalił
a tak serio gościu miał duże potrzeby i nie ukrywał, że nie interesują go związki tylko samo ruchanie. A teraz to alkus z problemami prawnymi. Przykre. A wszystko miało początek z wystalkowania gościa na roksie przez kogoś z pracy.
@krytyk1205: Czy nie uważasz, że to nie ona zaczęła sobie niszczyć życie gdy zdecydowała się oszukiwać swojego męża i dzieci, co doprowadziło do zniszczenia jej odbytu?
Cała ta sytuacja jest taka zabawna że aż nieprawdziwa chyba, nikt nie jest taki zboczony ze się rucha na lewo I prawo a potem jeszcze pisze ze ja któż przeruchal ze aż coś złamał i jelita wymieszał