Wpis z mikrobloga

@Berkel_88: Ale to ona opublikowala jego dane. No na milosc boska chlopie... Jaki on zwyrol? Co on jej zlego zrobil???

Gdyby nie jej wynurzenia na FB to nic by nie bylo.

Nie rob kurtyzany z logiki. To nie byla "wymiana doswiadczen" tylko zwykle szkalowanie publiczne przed tysiacami ludzi...
  • Odpowiedz
@Niedobry a kiedy dobro to dobro, a zło to zlo? Nie będę rozwijać bo kiepski z filozofii jestem.
Juz pisałem, jakie zło spotkało tego gościa? No jakie? Jesli chceliscie być tymi stającymi po stronie dobra, należało po cichu poinformować tego gościa i tyle.
  • Odpowiedz
@Berkel_88: Jakie? No nic zlego nie zrobil. Jej sie podobalo. Po prostu mieli wypadek.
Zdarza sie.
Tylko ze ona "wstydu na SOR" go obsmarowala z imienia i nazwiska.

Na grupie z 8 tys kobiet...
  • Odpowiedz
korin_ W takim razie można mieszać się w życie prywatne np. ekologów i innych aktywistów, którzy proponują ciągle jakieś ograniczenia, zakazy?

@ekjrwhrkjew: jeśli ta prywatną sprawa przeczy interesowi publicznemu. Np ona mówi, że nie wolno robić ognisk a na swojej działce je robi - wtedy jak najbardziej. Żeby ujawniać prywatne dane potrzebny jest ważny interes społeczny
  • Odpowiedz
@Niedobry a dobrym i spdawiedliwym jest teraz to co robią wykopki, czyli publikowanie tego co napisała co ją spotkało, pisanie do jej rodziny i pracodawcy? To są wasze dobre wartości wedlug Ciebie?
Oko za oko, ząb za ząb i palenie czarownic. Brawo.
  • Odpowiedz
@Niedobry: szczerze? Nie mam pojęcia. Oboje wdepneli w nieźle szambo i chyba nie do końca byli świadomi jakie mogą być konsekwencje. Ja jestem starej daty, takie sprawy trzymało się dla siebie a nie obwieszczalo całemu światu. Im mniej ludzie wiedzą tym większy spokój
  • Odpowiedz
Abstrahując od wpisu laski na zamkniętej grupie.

@krytyk1205: Ale czemu abstrahować od tego, że sama chciała zniszczyć życie Krzysztofowi? Gdyby to odbiło się na nim, a nie na niej wszystko byłoby w porządku?
  • Odpowiedz
@korin_ No ale przecież napisałeś, że ordo publis chce zakazać rozwodów. Z tego co pamiętam tamtą aferę to tam chodziło o zdradę, a nie o rozwód. Więc hipokryzja byłaby gdyby wzięli rozwód, no chyba że gdzieś postulowali, że za zdradę powinna być jakaś kara. Więc może wedlug ich pokrętnej logiki można zdradzać, ale nie rozwodzić się xD Dopóki nie będzie rozwódu to nie ma hipokryzji, na to wychodzi.

Prawda jest taka,
  • Odpowiedz
@Niedobry zemsty, hmm niech się wypowie pokszywdzony, dlaczefo stajecie sie jego adwokatem i jednocześnie urzędem do spraw moralności? W imie czego to robicie? Powtarzam, nie należało publikować rozmów tutaj na wykppie, nie należy teraz cisnąć po kobiecie, pisac do rodziny, znajomych. Należało przekazać to gościowi i tyle. Skąd wiexej, ze on odebiera to jako oszczerstwa, nie wiecie jak wyglądał ich zwiazak, co kryje się za red flag, moze ma bekę jak
  • Odpowiedz
Jeżeli UE chce teraz mocno ograniczyć emisję CO2, to czy opinia publiczna powinna mieć całodobowy wgląd w życie unijnych komisarzy, europosłów, przewodniczonczych itd.? No bo UE chce wpłynąć na to w jaki sposób będziesz się poruszał, co będziesz jadł, i w jaki sposób tak naprawdę będziesz żył. No to wydaje mi się, że powinienem mieć wgląd do każdej podróży pani szefowej parlamentu europejskiego, bez znaczenia czy to podróż sluzbowa czy prywatna, CO2
  • Odpowiedz