Aktywne Wpisy
bulba1605 +762
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
adam-yxz +27
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Dziś spokojna jazda w z2 (a przynajmniej starałem się by to było z2 xD). Bez patrzenia na cyferyki i segmenty. Zresztą wiatr od kilku dni nie zachęca do śrubowania wyników.
Rower jest już finalnie po fittingu.
- kierownica z karbonitu XLC HB-K01 38cm (było alu Pro vibe s7 42cm) + owijka klasyk, czyli Supacaz Super Sticky Kush
- siodło Selle Italia SLR Boost Superflow 130mm (był Giant Contact sl forward 135mm)
- mostek Deda Zero 90mm (był Pro LT 80mm)
- no i zmiany w pozycji, czyli dopasowania wysokości i kąta siodła oraz wysokości kierownicy, poprawne ustawienie bloków i pozycji stóp.
Polecam każdemu kto zaczyna traktować to trochę poważniej niż tylko jako hobby i zastanawia się nad bike fittingiem. Więcej zmian raczej nie planuje. Mój Propel 0 to konstrukcja z 2017 roku i nie ma co przepalać hajsu, ale fajnie było go dostosować pod siebie by dawał więcej frajdy i można było wyciągnąć z niego maksa. Teraz to ja musiałbym sobie nogi wymienić :P
Co się zmieniło?
- średnie prędkości na tych samych trasach to wzrost na poziomie +2/3 km/h
- czuć, że pracują teraz inne mięśnie przy pedałowaniu. Jadę bardziej z mięśni czworogłowych, wcześniej czułem, że dostają w tyłek kolana i dociągają stopy.
- tyłek nie boli nawet po 100km, wcześniej odczuwałem go już po około 70km
Giant "stracił" naklejki z kół, ale nikt nie mówi, że coś innego się tam nie pojawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rowerowyrownik #giantpozamiatal #szosa
źródło: giant_majowka
Pobierz