Aktywne Wpisy

breakdown1 +8
Od jakiegoś czasu coraz częściej myślę, że przydałby mi się coach. Taki dobry coach, który by trochę mną potrząsnął i zmobilizował do wykorzystania swojego potencjału i realizacji jakiś tam swoich marzeń. Korzystał ktoś z was może z takiej usługi?
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy

Jazon +4
#kiszak
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD

Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@adam-yxz: LOL :DDDD Gotowanie to nie jest czarna magia. Jak chodzilem do podbazy to matka pracowala 7-15. Wiec gotowalem zeby nie czekac na obiad do 18.
A tu stary chuop gotowac nie potrafi?
Niezla
Niemmniej jak jestesmy na jakims wyjezdzie ze znajomymi to wparzam w gary :D Kumpela kiedys stwierdzila ze jakbym sie chcial przebranzowic to spokojnie moge gotowac :D. Jak bylismy kiedys na chorwacji to mlody (wtedy bardzo mlody) chcial dokladki :D
Niepojete
To ze sie nie chce to zrozumiem. Ale ze nie potrafisz to juz nie.
@TrzezwyPijak: Szwagier przez wiele lat byl szefem kuchni. Wiec sobie wyobrazam, ze ja nie potrafie, jak widzialem co on odwala :D
Ale taki zwykly obiad dla siebie to nie ma najmniejszej opcji zeby nie potrafic. To podstawa przezycia :D Trza jesc zeby zyc. Wiec natura zadbala o to zeby kazdy to mial w genach (no albo zadbala o eliminacje tych co
Fakt ze ja duzo nie jem wiec to moze byc ten gamechanger. A nawet jak juz zjem tyle ze te 30pln jest na dzien... Calkowicie rekompensuje reszte.
@TrzezwyPijak: Nie mam problemu z tym ze 2-3 dni jem to samo (ale znam takich co maja problem)
Bardziej problem polega na tym ze jakos tak sie sklada ze jak (dawo temu) gotowalem na 3 dni to i tak znikalo w jeden
@saib75: Napisalem ze na 2 dni a nie 3
I napisalem tez ze ja duzo nie