Aktywne Wpisy
zawisztheblack +702
Chwalę się - pierwsze auto z salonu. W porównaniu do Grande Punto... nie ma porównania. To jak postawić obok siebie powóz konny i rakietę, zarówno pod względem osiągów jak i wyposażenia. Wiem, że to relatywnie tanie auto, ale dla mnie przeskok przeogromny. Na chwilę obecną jestem zachwycony, jako samochód na dojazdy do pracy (50km dziennie) i jeżdżenie po województwie w promieniu 150km spisuje się idealnie. Zapas mocy z fotowoltaiki sprawia, że śmigam
źródło: IMG_20250816_075032
Pobierz
WielkiNos +175
Dzień dobry. Oto przykład jak my Polacy potrafimy się zjednoczyć i działać razem kiedy trzeba. Robi wrażenie.
#sopot #polska #dzieci #czujedobrzeczlowiek #morze
#sopot #polska #dzieci #czujedobrzeczlowiek #morze
źródło: temp_file5699596488632289574
Pobierz

ale fakt zmieniło się, wykopki się zestarzały i zaznały jakieś tam pracy
Typowy wykop
@sikalafou: nie do końca. Pamiętam kiedy ten mem powstał, było to po wywiadzie dla jakiegoś lokalnego portalu/gazety, udzielonego przez przedsiębiorcę. W zasadzie ten mem to parafraza tamtego wywiadu
@Nemayu: Oczywiście! Precz z kułakami!
#pdk
@Nowystaryziel: bo w polsce tak jest, wszyscy w miastach chcą żeby wszystkie owoce i warzywa kosztowały max 1zł za kg, a jednocześnie chcą żeby
@Sprus: za chwile w polsce będą wyższe stawki niż w niemczech, tam od lat jest 10 euro na max i odliczanie za mieszkanie, transport, ubezpieczenia, jedzenie, wode i prąd, u nas rok temu na malinach mieli po
@Kopyto96:
Dzisiejsza młodzież:
źródło: maxresdefault
Pobierz