Aktywne Wpisy

kamikaze_ +906
TVN i ocieplanie wizerunku xD

SzejdiSlimSzejdi +684
Wyobraźcie sobie, że na wiecu Tuska pojawia się np. Sośnierz,
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a

Jako młody człowiek to pewnie będę mieć ochotę zmienić jeszcze 10 razy miejsce zamieszkania i pracę. Może skończę jako urozmaicenie witryn na ulicy czerwonych latarni w Amsterdamie, nie wiem gdzie mnie poniesie. Po kilku latach w jednym miejscu mam już w sumie dosyć.
Tylko w co ładować oszczędności wtedy?
#nieruchomosci #mieszkanie #wynajem
@Leosiaa: w chirurga, znajdziesz se bogatego fagasa XD
@Leosiaa: Masz nadwagę?
@statystyczny_yt: Zależy od mieszkania. U mnie same odsetki to połowa czynszu najmu podobnego metrażu w tej samej lokalizacji - tak - nawet przy dzisiejszych oprocentowaniach.
Chcesz to wynajmuj przez całe życie, rentierzy i inni inwestorzy zacierają ręce.
@Leosiaa: Przez 7 lat wynajmowania 3 razy zmieniałem mieszkanie wyłącznie przez to, że wynajmujący stwierdził, że już dłużej nie będzie wynajmował bo dzieci idą na studia i muszą gdzieś mieszkać/chcą sprzedac. Po 3 razie stwierdziłem, że mam dość.
No to wtedy wyjeżdżasz gdzieś indziej i wynajmujesz/sprzedajesz mieszkanie i bierzesz inne.
@damienbudzik: Pewnie na ulicy czerwonych latarni w Amsterdamie ( ͡° ͜ʖ ͡°)