Aktywne Wpisy

Deadend +341

Mantusabra +12
#przegryw podajcie jakieś synonimy do słowa przegryw. Mi ciekawe słowo przyszlo na myśl- cudak. Rzadko się używa tego słowa uguem, ale jest guem ciekawe asz asz
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Wyznam Wam, że kiedyś naprawdę naiwnie myślałem, że mając dobry charakter i będąc uczciwym człowiekiem, nie ma opcji, by nie założyć rodziny. Ciekawe, czy ktoś miał podobnie, czy tylko ja byłem tak oderwany od rzeczywistości? Zaplusuj, jeśli uważałeś podobnie.
Wychowałem się w trochę innym świecie, za czasów moich rodziców powszechne były inne wartości i nade wszystko inne było nastawienie ludzi. Czasy się zmieniły, a ja zrewidowałem myślenie o świecie.
Rezultat jest taki, że jestem #!$%@?ą i nie umiem się do niczego zmotywować.
jakbyś mnie opisał
A potem się okazało, że te "patusy" mają lepsze osiagnięcia ode mnie do tego nie mają problemu w kontaktach z rówieśnikami, i teraz to ja zostałem podczłowiekiem.
Żałuję że nie miałem ojca, faceci nawet w wychowaniu dzieci są lepsi od kobiet
Ogólnie to Cię rozumiem, bo mam podobnie. Ale w pracy w szybki sposób zmieniłem nastawienie z pipki na kogoś z olewawczym podejściem. Więc ds się.
Żarty i anegdoty o kobietach po ślubie nie zabrały się z nikad.
@Kopytnik_1: aha? i jakie to były wartości? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U mnie to samo, jprdle.
Otrzymałem od swoich rodziców pełen standard spierdoxu:
- bądź grzeczny i zawsze słuchaj nauczyciela, bo oni wiedzą najlepiej - no i słuchałem i byłem posłuszny. Słuchałem bandy nieprawdopodobnych KRETYNÓW którzy nadają się co najwyżej do zamiatania podłogi w chlewie, a nie do pracy z dziećmi.
- musisz się pilnie uczyć i zdobywać dyplomy, to wtedy na pewno zdobędziesz dobrą pracę - no, to się pilnie uczyłem, nie chodziłem na żadne