@raul7788: oj słabo wyszlo, ta rękawiczka się do niego przyklei i żadne tłumaczenia tego nie zmienią. Jeśli miał rękawiczki żeby podawać jedzenie, to pod żadnym pozorem nie powinien komuś w niej podawać ręki, to jest obrzydliwe. A jeśli ubrał rękawiczki żeby ściskać ręce brudnym żulom, to po cholerę do nich szedł.
@raul7788: Gość dalej ma tę samą szefową teamu PR która wymyśliła płakanie na lajw - on ją rucha czy ki #!$%@?? Nie ma w Polsce nikogo kompetentnego na to stanowisko?
@pwone: a to wyjście z POPiSu musi być za wszelką cenę? Nie mam nic przeciwko, żeby wychodzić, ale wyjść tylko po to, żeby wyjść i wpaść w ramiona takiego Hołowni albo Konfederacji to trochę słaba alternatywa. Z deszczu pod rynnę.
Sztab połączonej opozycji 2023: - towarzysze w sondażach niebezpiecznie zbliżamy się do pisu, kto ma jakiś pomysł ? ~Donald: ja p-------ę jakieś nowe socjale ~Szymon: PA TERA
@raul7788: Palikot, Kukiz, Petru, Biedroń, Hołownia. Duopol PO PiS chyba jest najgorszy przez to, że przed każdymi wyborami wyskakuje kolejna kukiełka prowców która ma go przełamać i za każdym razem podbija poprzeczkę żenady.
Wykop to se faktycznie teraz tak wygląda, że zostały 4 osoby na krzyż, gadają o niczym i raz na jakiś czas ktoś przechodząc po osiedlu zbije pionę i idzie dalej
Komentarz usunięty przez moderatora
@pwone: a to wyjście z POPiSu musi być za wszelką cenę? Nie mam nic przeciwko, żeby wychodzić, ale wyjść tylko po to, żeby wyjść i wpaść w ramiona takiego Hołowni albo Konfederacji to trochę słaba alternatywa. Z deszczu pod rynnę.
@ignorancie: takim myśleniem to nigdy z POPiSu nie wyjdziemy
Sztab połączonej opozycji 2023:
- towarzysze w sondażach niebezpiecznie zbliżamy się do pisu, kto ma jakiś pomysł ?
~Donald: ja p-------ę jakieś nowe socjale
~Szymon: PA TERA
@ananasowy: ja też "nie głosowałem na PiS, ale" XD
a sama akcja przypomniała mi klasyka
@miszczu90
Odbiór i przekaz słaby. Jeszcze maseczkę mógł założyć xD