raul7788
raul7788
1028
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Aokx
@raul7788: Podawanie bezdomnym ręki w rękawiczce mnie kupiło xDDDDDD
1400
ElefantKatona
ElefantKatona
@raul7788: oj słabo wyszlo, ta rękawiczka się do niego przyklei i żadne tłumaczenia tego nie zmienią. Jeśli miał rękawiczki żeby podawać jedzenie, to pod żadnym pozorem nie powinien komuś w niej podawać ręki, to jest obrzydliwe. A jeśli ubrał rękawiczki żeby ściskać ręce brudnym żulom, to po cholerę do nich szedł.
950
Vayloren
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
73
fastmotion
fastmotion
@raul7788: Gość dalej ma tę samą szefową teamu PR która wymyśliła płakanie na lajw - on ją rucha czy ki #!$%@?? Nie ma w Polsce nikogo kompetentnego na to stanowisko?
43
a.....y
takim myśleniem to nigdy z POPiSu nie wyjdziemy

@pwone: a to wyjście z POPiSu musi być za wszelką cenę? Nie mam nic przeciwko, żeby wychodzić, ale wyjść tylko po to, żeby wyjść i wpaść w ramiona takiego Hołowni albo Konfederacji to trochę słaba alternatywa. Z deszczu pod rynnę.
41
M.....i
39
pwone
nie wiem jakim debilem trzeba być żeby głosować na hołownie

@ignorancie: takim myśleniem to nigdy z POPiSu nie wyjdziemy
30
Glikol_Propylenowy
@raul7788: Czemu ta beksa poszła do meneli i wita się z nimi w rękawiczkach? XDDDD Niesamowity PR, gratuluję.
29
j.....7
j.....7
@raul7788 niezla manipulacje wrzucasz, gosc im jedzenie dawal w tych rekawiczkach. Wrzucasz te sama propagande co czolowi pisowscy aparatczycy
25
amath
amath
@raul7788:

Sztab połączonej opozycji 2023:
- towarzysze w sondażach niebezpiecznie zbliżamy się do pisu, kto ma jakiś pomysł ?
~Donald: ja p-------ę jakieś nowe socjale
~Szymon: PA TERA
21
raul7788
raul7788
@ignorancie: nie widzisz, że szuka elektoratu? xD
20
miszczu90
@raul7788: Chyba sam Tanajno to mu wymyślił,
18
Usmiech_Niebios
Nie mam nic przeciwko, żeby wychodzić, ale

@ananasowy: ja też "nie głosowałem na PiS, ale" XD
a sama akcja przypomniała mi klasyka
13
loginnawykoppl
@raul7788: Palikot, Kukiz, Petru, Biedroń, Hołownia. Duopol PO PiS chyba jest najgorszy przez to, że przed każdymi wyborami wyskakuje kolejna kukiełka prowców która ma go przełamać i za każdym razem podbija poprzeczkę żenady.
12
raul7788
raul7788
@ElefantKatona:
@miszczu90
Odbiór i przekaz słaby. Jeszcze maseczkę mógł założyć xD
11
M.....d
M.....d
@raul7788: Chłop co o-----ł xD
10