@sargento: Zależy czy osoba do której należy ta ściana zgłosi przestępstwo. Wątpię że policja by olała pierwsze pomalowanie ściany gdyby dostała zgłoszenie.
@Aokx: ściana leży na chronionym obszarze Starego Miasta. było zgłaszane, Urząd Miasta jasno stwierdził, że muralu nie powinno być, ale p*licja i inne służby mają to w dupie
@sargento jak wejdziesz na czerwonym swietle na pasy to i tak cię nie można rozjechać. to nie jest tak że jedno lamiace prawo dzialania wyklucza kolejne lamanie prawa
@luvencedus: chodzi o to że milicjanci już nie udają, to jest działającą w zgodzie z ich interpretacja prawa jednostka paramilitarna od bicia cywilów łącznie z kobietami i dziećmi, pilnowania miejsc kultu oraz prywatną ochrona dla oficjeli rządowych, dzięki byciu psem polityka ma przywileje społeczne oraz poczucie dominowania nad innymi, stąd w rodzinach policjantów tyle przemocy i nieszczęść.
@Aokx: a ja nie watpie bo bylem na policji zglaszac przestepstwo i mnie olali (tzn nie przyjeli zgloszenia, kazali mi #!$%@? doslownie, bo nie maja czasu na #!$%@?) dopoki nie napisalem skargi do wojewodzkiej (gdzie z imienia i nazwiska wpisalem kto kazal mi #!$%@?), wtedy przyszedl prokurator (w sensie chcial wyjasnic sprawe, bo policjanci ktorzy nie przyjeli zgloszenia mieli problem by dostac premie, nie ze cos tam innego im grozilo,
było zgłaszane, Urząd Miasta jasno stwierdził, że muralu nie powinno być, ale p*licja i inne służby mają to w dupie
Komentarz usunięty przez moderatora