Wpis z mikrobloga

@eugeniusz_geniusz: nie mam bladego pojęcia co jest prawdą, osobiście nie poświęcam czasu na myślenie o spiskach. Ale dotarło do mnie, że wiele teorii spiskowych się spełniło, co jest mega zastanawiające :D

Ale w sumie nie sprawdziłem jakie się spełniły, tylko widziałem taką informację.

Nie wiem czy są takie teorie spiskowe, ale jak mogę jakieś wymyśle to ja uważam że:
- Kulczyk i
  • Odpowiedz
Taki z ciebie geniusz że masz umysł zamknięty na ewentualne istniejące anomalie? Są kolego na tym świecie dziwy o których nie wie zbyt wielu 🙂 A spiskowcy często mają dużo racji.

@OutSiderX82: No i w sumie co te dokumenty potwierdzają? G---o. "UFO" z definicji oznacza niezidentyfikowany obiekt latający, a nie statek kosmitów. To może być zjawisko atmosferyczne, eksperymentalna technologia innego państwa, błąd obserwacji albo nawet celowa dezinformacja ze strony tych,
  • Odpowiedz
  • 15
masowe programy generowania ultradzwiekow i mikrofal zeby ludzmi sterowac

@amcarcia: To typowe dla schizofreników i to zjawisko globalne od kilku tysięcy lat. Kiedyś to były demony, czarownice i hipnoza, później, KGB, 5G i "b--ń psychotroniczna". Schizofrenicy mają zaburzoną funkcję kory przedczołowej i hiperaktywność dopaminy*. Tak jak słyszą obce głosy, tak samo odczuwają regularnie wrażenia cielesne, mają poczucie obecności kogoś lub zmianę poczucia sprawstwa. Więc to stary mechanizm, tylko co jakiś
  • Odpowiedz