Wpis z mikrobloga

@duszan_z_kapitana_d--y: Odpisując na tę pastę madka odpowiada:
"Obecnie na około 7 mln dzieci przysługuje świadczenie 500+, czyli około 30 mln dorosłych osób płaci na to podatki.
Pobieram świadczenie od czterech lat więc proszę, oto pańskie 0,0008 zł za ten czas które od Pana wydoiłam"
  • Odpowiedz
@duszan_z_kapitana_d--y: Jeśli to była samotna matka to jesteś zwykłym ignorantem i nigdy nie zajmowałeś się dziećmi. Łatwo oceniamy, my Polacy, stojąc w kolejce zrobiłeś skan całego życiorysu i wysrałeś to na bogu winną osobę. Wyjdź ze sklepu, idź na miasto, zbierz grupę ludzi i zacznij walczyć o odebranie socjalu, tym którzy na tym żerują. Dla mnie żenada, zayebałbym ci liścia i tyle bys miał z tych zakupów.
  • Odpowiedz
@justkilling: Ja troche inaczej to obliczyłem i nie bierz mnie ofc na serio jakby co ale skoro chcesz wiedzieć jak do tego doszedłem, to proszę xD 0,0008 zł to kwota która wychodzi przy podzieleniu 24 000 przez 30 milionów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Założenie jest takie ze udział jednego podatnika w świadczeniach dla tej jednej konkretnej osoby przez 4 lata to właśnie tyle. Pamiętaj, jestem tylko
  • Odpowiedz