Aktywne Wpisy

Sudice +1
P------e te krosty na mordzie 20 lat już próbowałam już wszystkiego i g---o dalej im bardziej się człowiek stara żeby ich nie było tym gorzej nic tylko zdechnąć tylko
#zalesie
#zalesie
kkecaj +62
Nałożę cła na prawie cały świat w tym swoich największych sojuszników jak Korea Południowa , Kanada i Europa. Co może pójść nie tak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#usa #wydarzenia #swiat
#usa #wydarzenia #swiat

- Ta pani za mnie zapłaci.
Kasjerka i babka niemalże równocześnie:
- Słucham?!
- A tak proszę pani - mówię do kasjerki, pokaując dalej na madke - haruję jak wół, od rana do wieczora przez 6, czasem i 7 dni w tygodniu, większość mojej wypłaty zabiera państwo a oddaje pani która stoi za mną w kolejce w postaci 500 plus i innych socjali! Ja nie mam z tego nic, więc teraz poproszę panią z tyłu aby oddała mi to co ja na nią i jej bachora pracuję i zapłaciła za moje zakupy! To chyba uczciwe?
Po chwili ciszy, klienci i kasjerka zaczęli bić brawo, madka zaczerwieniona zapłaciła za moje zakupy i wyszłą. Dobrze zrobiłem?
#polska #bekazlewactwa #500plus #p0lka
źródło: temp_file.png5498491106094344593
Pobierz"Obecnie na około 7 mln dzieci przysługuje świadczenie 500+, czyli około 30 mln dorosłych osób płaci na to podatki.
Pobieram świadczenie od czterech lat więc proszę, oto pańskie 0,0008 zł za ten czas które od Pana wydoiłam"
@Ommadawn: 4 lata
@hu-nows: nie, realnie płacących jest pewnie z 33 miliony, każdy kto coś kiedykolwiek kupił z vatem też sie na to składa, wcale nie trzeba pracować
moje dane też były z p---y więc wiesz
Btw algorytm detekcji kto realnie placi a kto jest beneficjentem jest bardzo prosty. Nawet przy dodruku transfer od wytwórcy dóbr i usług do oglądacza telewizora jest nieunikniony, nawet gdy bezrobotny będzie się żywil tylko towarami z akcyzą i VATem nie czyni z niego podatnika, ot oddaje do puli część tego co dostał.Równie dobrze moglibyśmy
źródło: IMG_20230405_184337
Pobierz@justkilling: mmm merytoryczne masz argumenty i jak pięknie rozpisane pelnymi zdaniami, a mogłeś przecież zastosować się do mema. Splunął a mógl zabić..
źródło: IMG_20230406_163555
Pobierz