Gdzie trzymacie telefon podczas biegu? Ja aktualnie cały czas w dłoni, ale trochę to męczące i spróbowałbym inaczej, ale nie wiem jak. Kieszeń w spodniach odpada, zależy mi na czymś, w czym telefon nie będzie się bujał ani latał. Chciałbym mieć też wygodny dostęp do telefonu, bo jeetem z tych co często zmieniają muzykę w trakcie biegu itd. Wydaje mi się że zwykła nerka to za mało. Może jakaś kamizelka z kieszenią centralną na środku z przodu? Kojarzycie coś? Polecicie coś? No i jak wy robicie. Telefon niestety z tych większych.
@depcioo: ja pierwsze kilkaset kilometrów z telefonem w dłoni, a potem przerzuciłem się na zegarek. Osobiscie żadne nerki, sakwy czy inne opaski na dłonie nie są wygodne. Jak już miałbym się z czym męczyć to taki pas obrócony na plecy i tam schowany telefon. Najmniej przeszkadza.
@siedze_w_samych_gaciach a zapomniałem dodać, coś takiego jak na focie wydaje mi się mega niepraktyczne, ciężko w tym telefon obsłużyć, ciężko z tego telefon wyjąć w trakcie biegu
@depcioo: współczuję xD mega niewygodne. to może jeśli ci potrzebne smsiki czy rozmowy to kup smartwatcha
(o ile tak się da. zwykły smartwatch to chyba tylko internet, ale są jakieś z kartą sim. nie wiem czy da się mieć sim z tym samym numerem na tel i w smartwatchu)
w spodniach z pasem gdzie telefon sobie idealnie przylega do ciała
@gokish: ja właśnie jak biegałem to miałem mp3 w pasie i nie przeszkadzało więc pewnie to najlepsza opcja. W pasie to najbliżej środka ciężkości ciała.
@depcioo: tylko i wyłącznie spodenki ze specjalną kieszenią na tel., przetestowałem wszystkie możliwe inne rozwiązania i jak dla mnie to jest zdecydowanie najlepsza opcja ( ͡°͜ʖ͡°)
Gdzie trzymacie telefon podczas biegu?
Ja aktualnie cały czas w dłoni, ale trochę to męczące i spróbowałbym inaczej, ale nie wiem jak. Kieszeń w spodniach odpada, zależy mi na czymś, w czym telefon nie będzie się bujał ani latał. Chciałbym mieć też wygodny dostęp do telefonu, bo jeetem z tych co często zmieniają muzykę w trakcie biegu itd. Wydaje mi się że zwykła nerka to za mało. Może jakaś kamizelka z kieszenią centralną na środku z przodu? Kojarzycie coś? Polecicie coś? No i jak wy robicie. Telefon niestety z tych większych.
#bieganie #sport #telefony #biegiultra #modameska #decathlon #pytanie
źródło: temp_file.png5992119091830729781
Pobierz1. w spodniach z pasem gdzie telefon sobie idealnie przylega do ciała
2. pas ale szroki przylegający do ciała
https://www.decathlon.pl/p/pas-do-biegania-kalenji-comfort/_/R-p-302461?mc=8560182
(o ile tak się da. zwykły smartwatch to chyba tylko internet, ale są jakieś z kartą sim. nie wiem czy da się mieć sim z tym samym numerem na tel i w smartwatchu)
ps: chyba się da
@gokish: ja właśnie jak biegałem to miałem mp3 w pasie i nie przeszkadzało więc pewnie to najlepsza opcja. W pasie to najbliżej środka ciężkości ciała.
na wolne bieganie spoko, na szybkie to saszetkę wkładam w spodenki xd
źródło: temp_file.png4680473119192254538
Pobierz