Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

johnkashtan +37
Proszę państwa, dostaję wasze podziękowania w listach, telegramach oraz pocztą pantoflową. Jest mi oczywiście bardzo miło, choć jedyne co robię, to nałogowo naduszam zielony krzyżyk przy waszych anonsach. Jednakowoż, jestem zawiedziony jakością podsumowania mojej aktywności na tej oto stronie internetowej. To z kim dyskutuję jest mocno losowe, bo większości tych pseudonimów nie kojarzę, a i dość rzadko komentuję to czym dzieli się QRQ, ale zawsze plusuję. Podobnie to się ma do top
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

Na kanale pojawił się niezbyt ciekawy film z szybką analizą co się sprawdziło/nie sprawdziło na zawodach Wataha Wiosna Gravel. Zapraszam do oglądania.
#rowerowyrownik #rower #gravel #kolarstwo
Skrypt | Statystyki
Dzięki!
Nazwa kurtki jest w filmie, bontrager stormshell czy jakoś tak.
Na razie kupiłem dwie drobne lampki mactroncia i zamontuję je do ramy, zobaczę jak to się sprawdzi.
A byłem dumny z siebie, że poczekałem z nagrywaniem aż zmywarka skończy zmywać...
źródło: xlarge_1.jpg,qlm=1667494172.pagespeed.ic.pOnnCiydS_
PobierzNie chodzi mi o ustnik, pod tym względem camelbak dirtseries jest świetny.
Bidony były w błocie i jak po nie sięgałem to miałem brudne dłonie, co wpływało na apetyt jako, że miałem jedzenie które spożywa się palcami(paluszki i suszone owoce).
źródło: 20230325_165243
Pobierz