Wpis z mikrobloga

• 2
ak dbać o rośliny w ogródku, jak pozyskać wodę w

@Fortyk:

Jak dopali tego jointa to będzie zajadał aż się uszy będą trzęsły.
  • Odpowiedz
@Fortyk: Polskie jedzenie to nadjedzenie, chamy wychowane na zachodnim śmietnikowym żarciu tego nie zrozumieją, bo przemawiają przez nich kompleksy.

Nasze dania to top topów europejskiej kuchni, my mamy wszystko, mamy rzeczy, których nie mają Francuzi i Włosi, na przykład prawdziwe zupy, a nie kremy, mamy masę kiszonek, kasz, pełna paletę mies i surówek, gulaszy. Świetne słodycze i ciasta. Ale to trzeba trochę poeksperymentować w kuchni i zjeść kilka polskich dan,
  • Odpowiedz
@Fortyk: jak byłem dzieciakiem to dziadek nauczył mnie jeść flaki, smalec i kaszankę i kurde nawet to wchodziło, ale człowiek dorósł, nabrał świadomości i już kaszanki ani smalcu nie przełknę, ale np flaki lubie, dość poje#bane, ale wydaje mi się że na kuchnię serio nie mamy co narzekać, każdy znajdzie coś dla siebie. Jedyny minus to to że faktycznie jest turbo tłusta i siermiężna, ale wynika to z zaszłości historycznych,
  • Odpowiedz
ktorej rowniez nie jem bo jakos mi nie smakuje

@bin-bash: Za dzieciaka podawano mi galaretę. Teraz jakoś po prostu jej nie jem ;o Ale spożywam np. inne suplementy.
  • Odpowiedz