Aktywne Wpisy

Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
#gotujzwykopem
Co byście dodali jeszcze do kebsika (polecam sosik czosnkowo miętowy). Nie ma na zdjęciu ale fetka jeszcze będzie. Zepsuł się piekarnik z indukcją, więc nie miałem jak gemüse zrobić niestety. Jakieś pomysły Mirki i Mirabelki?
Co byście dodali jeszcze do kebsika (polecam sosik czosnkowo miętowy). Nie ma na zdjęciu ale fetka jeszcze będzie. Zepsuł się piekarnik z indukcją, więc nie miałem jak gemüse zrobić niestety. Jakieś pomysły Mirki i Mirabelki?
źródło: 1000026040
Pobierz

(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@ch1va5: ale wiesz, że takie coś było by dobrowolne? Jeśli dwoje ludzi coś takiego chce, to dlaczego ktoś może im odmówić? Bardziej nie-wolnościowy jest zakaz takich małżeństw.
@tymirka: o masz, to tak jak ze ślubami homoseksualnymi
@robert5502: Prześladowań katolików ciąg dalszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Entelechia: człowieku co tu wyskakujesz z jakimiś rzeczami sprzecznymi z nauką Kościoła. Tylko rzeczy zgodne z Nauką powinny być dozwolone, bo na tym polega wolność ( ͡° ͜ʖ ͡°) czego nie rozumiesz lewaku? Zaorane. Mentzenfejs.jpg
(-‸ლ)
@Marmite: panie on by chcial zmienic prawa fizyki, zeby po takim slubie z zona dzialali jak magnesy. Takie czary
@Marmite: tak
@Kajtosz: jakie korzyści miałyby płynąć z braku możliwości rozwodu? Przecież jeśli on i jego żoną będą chcieli być razem, to nikt im ich małżeństwa nie "rozerwie". Wtf?
@Noniusz: homoseksualisty mogo rozerwać ( ͡° ͜ʖ ͡°)