Aktywne Wpisy

FejsFak +46
Ciekawe czy w tym obsranym kraju kiedyś się coś zmieni i od października do kwietnia nie będzie śmierdzieć powietrze? #stepujacybudowlaniec #smog #polska #europa #czystepowietrze
źródło: Screenshot_20251002_222015
Pobierz
Larsberg +1
Kojarzycie typa co się nazywa Zagrajnik?
Jego filmów nie da się oglądać. Ma jakieś ADHD i n--------a 1000 słów na minutę. Kiedyś jeszcze dało się posłuchać jego recenzji ale z każdym kolejnym filmem gadał coraz szybciej i szybciej a teraz jest bardziej męczący niż reklamy na YouTube.
#kiszak
Jego filmów nie da się oglądać. Ma jakieś ADHD i n--------a 1000 słów na minutę. Kiedyś jeszcze dało się posłuchać jego recenzji ale z każdym kolejnym filmem gadał coraz szybciej i szybciej a teraz jest bardziej męczący niż reklamy na YouTube.
#kiszak
źródło: temp_file4438824287966107673
Pobierz

@matejss: to jest właśnie najgorsze, jeden Mirek napisał że "czuje się jak by pomógł NSDAP władzę zdobyć"
no nic dodać, nic ująć, będę wspomniał mój błąd głosowania na tą bandę szurów chyba do końca życia
i mam wielką nadzieje że nie uda im się niczego grubego odwalić bo będę tego w pewnym sensie współwinny
@matejss: Na wykopie zostały w większości jednostki pokroju pisowskiego betonu. Nie ma szans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@matejss: święte słowa , ten portal [ i większość innych ] nie jest miejscem myślenia a już na pewno "pogłębionej refleksji politycznej"
ukłony
PS imo dyskusja jest celowa / możliwa tylko oko-w-oko
Co do pisania przez 20 lat - nie wiem. NIe jestem tymi osobami, nie wiem co im się przestało podobać. Ja piszę to co osobiście myślę. Nie jestem członkiem żadnej partii czy grupy politycznej więc nie musisz do mnie w liczbie mnogiej pisać.
@matejss:
źródło: 0B19D999-9576-4778-A351-91C706FEC17F
PobierzPoza braunowcami i narodowcami (elektorat do utylizacji) jako tako rozumiem tych ludzi dlaczego ich wybierają, bo alternatywy jak PO już się nie p------ą i widać, że socjal będzie z---------ć jak s-----l po miesnym.