Aktywne Wpisy

kutmen2 +141
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę

awakening88 +188
Trzeźwi plusują, a najebusy śpią dalej #kontrolatrzezwosci
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@StulejmanWielki: mam 2x900ml mocnej czarnej herbaty co na 300km poza latem wystarcza. Na 400 już trzeba dokupić coś. Zwykle sok pomarańczowy jeżeli do bidonu, kefir do dzioba, szczególnie w lecie jest spoko jako przerwa od słodkiego. A przerw nie robię ogólnie wcale. Skoczyć do sklepu i jazda. Większość z nich wynika z stania i studiowania
@StulejmanWielki: Zjadł tego borsuka
@Jnjjj: nazwa. Lubię robić zdjęcia znakom miejscowości o niecodziennej nazwie. A wyłapanie guza brzmi ciekawie.
@inrzynier: prawda jest taka, że częściej coś się dzieje w pociągu niż na trasie. Chyba że dzianie się na trasie, to kolejne błotko, krzaki etc.
@krzyzakp: i to jeszcze ja zapłaciłem...
Długo nie trzeba było czekać... XD
Dzik 10/10. Podziwiam :)
@ElektrizPL: oj ja nie wrzucam już na równik nic poza tymi dłuższymi 300+ z #kwadraty - a z 300/400 i pociągiem jest taka zaleta, że jak już mam płacić za pociag w obie strony co spokojnie kosztuje 100+zł to chociaż niech złotówki za km wychodzą sensowne.
@pawlos10rs: Lublin już mam zielonym połączone. A czemu ostatnio tam? Bo to jedyny pociąg tak naprawdę, który ma dla mnie sens, żeby zrobić 300-400km i wrócić tego samego dnia pociągiem. O 21 z Krk, o 1 start w Przemyślu i o 18 powrót z Lublina, więc mam 17h na trasę. Jedynie jeszcze Wawa/Opoczno ma późniejsze pociągi. Ostatni z