Aktywne Wpisy

MonazoPL +148
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła K O Z A C K A oferta od banku Citi Handlowy – za zamówienie
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła K O Z A C K A oferta od banku Citi Handlowy – za zamówienie
źródło: citi dyson v8 monazo
Pobierz
MyOwnWorstEnemy +343

źródło: 7fldla
Pobierz1. wysokie ryzyko zuli,
2. brak miejsca parkingowego,
3. przewaznie jakies instalacje do wymiany zrobione na sline i sznurek
4. niskie pomieszczenia,
5. krzywe sciany gdzie jedyna opcja trwalego wyrownania to
Mieszkałem w bloakch w "mieście żuli" i na prawdę nie wiem o co chodzi z tymi żulami. Że wchodzą na klatke czy co? Nigdy sie z tym nie spotkałem przez kilkadziesiąt lat, serio, dla mnie to największy i najczęściej spotykany mit
Przejdź sobie do jakiś bloków z lat 2014+ i zobacz sobie jak pękają sciany, okna się rozszczelniaja itd.
Albo mieszkasz na wypizdowie w 50 metrach za 600 koła w stanie deweloperskim. Albo blisko centrum w wielkiej płycie za 600 z remontem generalnym. No trzecia opcja to kawalerka 25 metrów blisko centrum za 25 koła za m2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc albo WP i bycie w centrum w 10 minut. Albo wypizdów z nowy budownictwem i jazda godzinę w