Aktywne Wpisy

Kryspin013 +276
Przesłuchajcie sobie całego fragmentu do końca. A następnie zobaczcie co Konfederacja #!$%@?ła XDDD
#bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji #budka #polityka #neuropa
#bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji #budka #polityka #neuropa

tesknilam_ +34
Dlaczego Polacy zamiast powrócić do powrotu wesołych seriali pokroju Miodowych Lat, tworząc jednocześnie coraz lepsze seriale z konkretną fabuły, wciskają telewidzom dziadostwo pokroju ukrytej prawdy? Mało to już tragedii się dzieje wokół, same "na wspólnej" gdzie każdy zdradza każdego czy śmieciowe paradokumenty. Seriali kryminalnych etc nie oceniam tak bo one mają fabule i coraz lepsza grę aktorska, podwyższają poziom polskiej kinematografii, ale nie mogę już patrzeć na to obniżanie poziomu polskiej telewizji.
Na dzień dzisiejszy bardziej zaawansowanymi oraz przyszłościowymi grami wydają się apex legends, oraz fortnite na silniku unreal engine 5.
Jeśli nie poprawili znacząco anty cheata, to nie ma po co nawet uruchamiać nowego csa.
Jeśli się pomyliłem to mnie poprawcie w komentarzu.
#csgo #csgo2 #counterstrike #steam #gaben #gry #counterstrike2
@Pawci0o: no niezły, zwłaszcza, że to darmowa aktualizacja będzie
już nie będę wspominać o tym, że to nie wszystkie zmiany i to wciąż jest beta xD
https://www.counter-strike.net/cs2
Czytajcie dalej, by dowiedzieć się więcej o części funkcji ograniczonych testów Counter-Strike 2.
TO JESZCZE NIE KONIEC
Podczas ograniczonych testów zostanie poddany ocenie jedynie podzbiór funkcji Counter-Strike 2, by możliwe było rozwiązanie większych problemów, nim nadejdzie lato. Ale to nie wszystko. Już za kilka miesięcy zdradzimy wam wszystkie szczegóły Counter-Strike 2 i wręcz nie możemy się doczekać tego momentu.
A apex legends i foetnite to totalnie inne gry
Dopóki pieniądze oraz popularność się zgadzała, to nie wprowadzali większych zmian do gry, mimo że od lat gracze prosili o np. dodanie serwerów z tickrate 128, oraz znaczącego poprawienia antycheata.
Dopiero po 7 latach, przenieśli grę na silnik source 2, który jest już przestarzały, porównując do np. ureal engine 5.
Najbardziej zaskoczyło mnie dodanie kamerki z portala dwa, która pokazuje trajektorię
Samo wprowadzenie source2 engine otwiera drzwi dla wielu ciekawych aktualizacji. To nie jest jednorazowa aktualizacja.
Nie mogą przeorać całej gry w jednym update ponieważ to może spowodować nagły spadek popularności. Rozłożą to w czasie, nowi prosi zdążą się zaaklimatyzować, obecni prosi nie będą musieli uczyć się wszystkiego od nowa.
Kiedy wprowadzili cs:source scena podzieliła się na cs 1.6 i source a potem wprowadzili CSGO, które połączyło graczy. CSS stało się
Gra jest dosłownie przepisana na nowy silnik, ogłosili dopiero pierwsze zmiany, a w becie dostępny jest jedynie deathmatch i nierankingowy mm. Ta gra nie potrzebuje żadnej rewolucji, a ewolucji. Szczerze