Aktywne Wpisy

Utnapisztim2023 +46
Co o tym sądzicie?
tl;dr
Pan Kamil nagrywa jak do Lexusa na blachach UA wsiada pani z dwójką dzieci. Niosą dary od PCK.
#polska #ukraina #pck
tl;dr
Pan Kamil nagrywa jak do Lexusa na blachach UA wsiada pani z dwójką dzieci. Niosą dary od PCK.
Pomoc humanitarna – pomoc materialna i logistyczna dla osób potrzebujących pomocy. Zwykle jest to pomoc krótkoterminowa, dopóki nie zastąpi jej długoterminowa pomoc ze strony rządu i innych instytucji. Wśród potrzebujących są bezdomni, uchodźcy, ofiary klęsk żywiołowych, wojen i głodu.
#polska #ukraina #pck

wykop +26
Dzień dobry, Wykop!
W ostatniej ankiecie pytaliśmy Was o to czy jeśli z jednego wątku (wpis/znalezisko) otrzymujecie wiele powiadomień (zawołań), to czy przejście do danego wątku powinno “odczytać” automatycznie wszystkie powiadomienia z tego wątku. W ankiecie udział wzięło 1130 osób, z których 72,2% opowiedziało się za takim rozwiązaniem - zgodnie z Waszą decyzją tak też zrobimy! (ง •̀•́)ง
A teraz kilka informacji #wykopchangelog:
1. W profilu
W ostatniej ankiecie pytaliśmy Was o to czy jeśli z jednego wątku (wpis/znalezisko) otrzymujecie wiele powiadomień (zawołań), to czy przejście do danego wątku powinno “odczytać” automatycznie wszystkie powiadomienia z tego wątku. W ankiecie udział wzięło 1130 osób, z których 72,2% opowiedziało się za takim rozwiązaniem - zgodnie z Waszą decyzją tak też zrobimy! (ง •̀•́)ง
A teraz kilka informacji #wykopchangelog:
1. W profilu
Na dzień dzisiejszy bardziej zaawansowanymi oraz przyszłościowymi grami wydają się apex legends, oraz fortnite na silniku unreal engine 5.
Jeśli nie poprawili znacząco anty cheata, to nie ma po co nawet uruchamiać nowego csa.
Jeśli się pomyliłem to mnie poprawcie w komentarzu.
#csgo #csgo2 #counterstrike #steam #gaben #gry #counterstrike2
A drugiej takiej gry jak CS po prostu nie ma. Swego czasu słyszałem od niektórych osób, że Valorant jest podobny do CS...
Jak zobaczyłem te postacie, oprawę...to wyłączyłem po 10 minutach. Dobre dla dzieci. Brakowało tam tylko latających smoków. Zupełnie nie mój klimat.
@DavyX: do tego Apex jest na silniku source :D
OP to debil. O trybach gry nie było mowy więc nie wiemy czy dodali jakieś nowe, bronie dostały nowe modele z 4k teksturami, postacie to samo, nowy interfejs.
OP nie dostał dostępu do bety i postanowił się wyżalić na wykopie
@Yakooo: Oni nie wprowadzają tickrate 128, a defacto inny sposob tickow polegajacy na czasie i kazdy (gracze oraz serwer) dostaja jakby timestamp kazdej akcji.
@slums: Przy okazji bardzo ociężałym. To nawet na kompach 6 lat pozniej nie chcialo na low detalach trzymac stalych 300fps xD
ale #!$%@? odpowiedzi nazbierałeś pewnie tak konia zwaliłeś, że pyzata klucha została
Komentarz usunięty przez autora
Usuń konto i idź obejrzeć bajkę na dobranoc
Komentarz usunięty przez autora
Raz wygrałem 200zl w turnieju ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
O jakim skoku na kasę mówisz?
jak dla mnie wlasnie takich zmian ta gra potrzebowała.
PS. Cs przeżyje apexa, fortnita, i wowa też.
Niby na co?
Laserowe działa ,otwarty świat, czy może możliwość poprowadzenia przez graczy kosmicznych krążowników?
@Pawci0o: to co na liczyłeś?
Po części rozumiem takie zarzuty bo CS jakby nie było chce mieć otoczkę realistyczną. Bronie, postaci, mapy chcą wyglądać jak symulator tylko rozgrywka zupełnie temu nie odpowiada. Pamiętam jak grałem w 1.6, wziąłem mac-10 co jest optymalnym wyborem w walce na krótkich dystansach i po wpakowaniu serii z bliskiej odległości w gostka on przeżył a nawet mnie zabił xD A miałem wtedy dużo przegrane we Flashpointa i pierwsze Ghost Recon
Czytać potrafisz? Nie było by problemu gdyby nazywali rzeczy po imieniu i napisali o AKTUALIZACJI. Natomiast zmiana numeracji sugeruje, że mamy do czynienia z nową odsłoną gry, czymś całkowicie przebudowanym. Stosując taką nomenklaturę mielibyśmy World of Tanks 78, World of Warcraft 43 lub
Nie zrobią wielkiej rewolucji bo to jest stabilny biznes. Są pro gracze, turnieje, ekwipunki warte miliony. Gra pomimo swoich lat jest w topce. Więc nikt nie oczekuje wielkich rewolucji, nikt nie chce żeby z CSa zrobić Coda czy Apexa. Trzeba
CS
6 lat później już był zupełnie inny paradygmat działania komputerów i pisania gier/programów bo wszyscy zakładali, że procesory będa jednordzeniowe i tylko rosły na częstotliwości (vide Crytek i Cry Engine), stało się dokładnie coś innego i sprzęt zaczął iść w ilość nisko/średnio taktowanych rdzeni.
W związku z czym początkowo Source w ogóle nie wspierał tej technologii i miał duże spadki fpsów w miejscach o dużym obciążeniu CPU bo technicznie liczyła
Serio dawno nie widziałem żeby ktoś się tak zesrał xD