Aktywne Wpisy

gustawny +21
Właśnie gospodarz napisał mi, że apartament nie będzie jednak dostępny (termin: sierpień).
Poprosił też, bym ANULOWAŁ rezerwację.
Czy mam sam anulować, czy jednak zmusić go do anulowania? Nie ukrywam, że jestem rozsierdzony - chodzi o wyjazd na konkretne wydarzenie, zabukowałem termin już dawno temu - teraz nie mam szans na znalezienie noclegu w okolicy i prawdopodobnie będę musiał całkowicie zrezygnować z planowanego wyjazdu. Chciałbym, by poszło mu w pięty.
#airbnb
Poprosił też, bym ANULOWAŁ rezerwację.
Czy mam sam anulować, czy jednak zmusić go do anulowania? Nie ukrywam, że jestem rozsierdzony - chodzi o wyjazd na konkretne wydarzenie, zabukowałem termin już dawno temu - teraz nie mam szans na znalezienie noclegu w okolicy i prawdopodobnie będę musiał całkowicie zrezygnować z planowanego wyjazdu. Chciałbym, by poszło mu w pięty.
#airbnb

BornToDie69 +5
Polećcie jakąś grę na PC którą się fajnie ogrywa na padzie. Leżę po operacji i mam PC podłączonego do TV. Nie może być to żaden FPS, chociaż 144Hz są xd. Pad nie nadaje się do strzelania.
Próbowałem ograć:
God of war - nudne strasznie, szanuje że ktoś był w stanie to przejść
Ghost of Thushima - to samo
Dragon Ball Sparkling Zero - monotonne samemu
Próbowałem ograć:
God of war - nudne strasznie, szanuje że ktoś był w stanie to przejść
Ghost of Thushima - to samo
Dragon Ball Sparkling Zero - monotonne samemu
źródło: temp_file4519534281684095255
Pobierz

Na dzień dzisiejszy bardziej zaawansowanymi oraz przyszłościowymi grami wydają się apex legends, oraz fortnite na silniku unreal engine 5.
Jeśli nie poprawili znacząco anty cheata, to nie ma po co nawet uruchamiać nowego csa.
Jeśli się pomyliłem to mnie poprawcie w komentarzu.
#csgo #csgo2 #counterstrike #steam #gaben #gry #counterstrike2
źródło: AcLybRq
Pobierz@janos113: chłop chce na mikro dostać minusy, śmiechu warte
@zalogowany_user: no worries, skiny zostają
Człowiek by się spodziewał, że CS przez ponad 20 lat wewoluuje w coś gameplayem podobnego do RainbowSixa, a tu proszę. W zasadzie bez zmian wciąż ludzie dają radę w to grać. Może już nie ja, może i stare dziady jak ja
@Pawci0o: czytam i stwierdziłem że chyba ich p------o że dodali smoki do Counter Strike, po chwili ogarnąłem że piszesz o dymie :P
źródło: Smok-wawelski-Krakow
PobierzMogli zrobić jak z nowym battlefieldem, dodać na pałę jakieś zmiany, c--j wie komu potrzebne, a teraz po roku się z tych bzdur wycofują.
Te zmiany w CSGO są ogromne, wręcz gigantyczne.
Żeś mi tym postem tylko smaka na 1.6 narobił ehhh
Zarówno kamerka, jak i możliwość podglądu tego jest do paru ładnych lat.
Komenda: svgrenadetrajectory
Poza częścią Overpassa i Nuke to kolorystyka i zmiany map mi się nie podobają. Zbyt