Wpis z mikrobloga

Tyle lat tworzenia nowego silnika source 2, wielki budżet na stworzenie czegoś naprawdę dobrego, zapowiadającego się na godną konkurencje dla silnika np. unreal engine 5, z którego dobrodziejstw korzysta nawet Fortnite <3 i jedyne co dostaniemy nowego w nowym counter strike 2 to smoki, tickrate i odświeżenie graficzne starych map, no nie powiem niezły skok na hajs, wielka szkoda, bo jako gracz który spędził tysiące godzin w csgo: link do starego wpisu liczyłem na coś więcej.
Na dzień dzisiejszy bardziej zaawansowanymi oraz przyszłościowymi grami wydają się apex legends, oraz fortnite na silniku unreal engine 5.
Jeśli nie poprawili znacząco anty cheata, to nie ma po co nawet uruchamiać nowego csa.
Jeśli się pomyliłem to mnie poprawcie w komentarzu.
#csgo #csgo2 #counterstrike #steam #gaben #gry #counterstrike2
Pawci0o - Tyle lat tworzenia nowego silnika source 2, wielki budżet na stworzenie cze...

źródło: AcLybRq

Pobierz
  • 155
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gracie w tę samą grę od tylu lat, wydajecie na nią pieniądze i dziwicie się, że producent idzie w ewolucję zamiast rewolucji? Nie wiem? Przestańcie grać w CS i przejdźcie na bardziej złożone BF, Insurgency czy nawet COD? Może wtedy producenci CS ogarną, że trzeba zrobić coś innowacyjnego? Obawiam się, że większość fanów CS oczekuje tylko powolnego rozwoju, a nie złożonego, quazi symulacyjnego (Insurgency czy BF) czy efekciarskiego (Apex, Fortnite) tytułu.

CS
  • Odpowiedz
@Pawci0o: Dlatego właśnie sprzedaję moje skiny. 1 że nie gram i nie mam aż tyle czasu już grać 2. Russkie orki mnie w-------ą co raz bardziej, i zastanawiam sie dlaczego oni jeszcze zyja i wgl. dlaczego jeszcze grają? 3. A te zmiany to nawet mnie jakoś nie przekonują
  • Odpowiedz
  • 0
@Pawci0o ale czego oczekujesz? Update ma być darmowy, więc to nie jest żaden skok na hajs. CS w obecnej formie działa już od wersji 1.6, która ma ile lat, 20? Od tamtej pory rozgrywka niewiele się zmieniła, a nadal ludzie grają. Gra nadal jest easy to learn, hard to master. Co mieli zmieniać? Odświeżają grę, a nie robią żadnej nowej.
  • Odpowiedz
@Pawci0o: przecież jak Ci ten tytuł nie odpowiada to możesz nie grać. Ja uważam że nie powinni nic zmieniać bo tytuł się w tej formule trzyma od 1.6 i to ma urok. Ma to być ewolucja i tyle. Naprawdę nie ma co toczyć takiej narracji. Jestem graczem hardcorowym bo naklepałem łącznie z 3k godzin w CS:GO a nie wspominam już o Source czy 1.6 w których też sporo spędziłem na
  • Odpowiedz
@qusaq: stary xD ale co Cie obchodzi co robią inni skoro uważasz że wiesz lepiej to rób tak by było lepiej xD
Serio dawno nie widziałem żeby ktoś się tak zesrał xD
  • Odpowiedz
  • 0
Nie rozumiem waszych zachwytów na tym nowym counter strike 2, niby nowy silnik, ale tekstury, fizyka, strzelanie bardzo podobne.
Jedynie podkręcili lekko oprawę graficzną i streamerzy udają podniecenie w nadziei, że ich ekwipunek podrożeje, oraz więcej zarobią na strimach oraz donejtach od naiwnych widzów. xd.
Mam nadzieje, że ta beta z ograniczonym dostępem, to żart z strony valve, oraz okazji nadchodzącego prima aprilis.
Przypudrowany counter strike 2 wygląda jakby się cofnęli w rozwoju, a animacje
Pawci0o - Nie rozumiem waszych zachwytów na tym nowym counter strike 2, niby nowy sil...

źródło: ff86db9742da089ea9457d64708164e1b53eb038e0bf3ba1923b13c9f8b5f1ff

Pobierz
  • Odpowiedz