@vieniasn: Ostatnio to jest druk 3D. Ale dopóki była to amatorska zabawa, to było fajnie. Ale jak w #pracbaza też tym zacząłem się zajmować, to straciło to swój urok.
@vieniasn: niewiele, kiedyś, za młodu myślałem o sztuce, ideach, dupach. Teraz, po latach, myślę głównie o pieniądzach, przetrwaniu :/ ps. nadal myślę o powróceniu do malowania, coś tam próbuję pisać, wracam cyklicznie do ue5 ;)
@vieniasn: Ostatnio kupiłem domek holenderski i go remontuję i mam kanał na YT w tym temacie. Grubo się wkręciłem. Poza tym to robię muzykę, jeżdżę na rowerze, naprawiam elektronikę i auta
Codzienne wielogodzinne słuchanie muzyki wraz z jeżdżeniem na koncerty i niestety jako bardzo negatywne "hobby" mogę zaliczyć również długotrwałe przeglądanie sieci w poszukiwaniu różnych informacji, jestem ofiarą pewnych wszechobecnych algorytmów sugerujących kolejne treści. Natomiast z drugiej strony, jak biorę udział w jakiejś dyskusji to dzięki temu, w wielu aktualnych tematach z reguły jestem o wiele lepiej zorientowany od rozmówcy. ( ͡°ʖ̯͡°)
Rower, ciopongi i tramwaje, przemysł, urbex.