Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +89
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
tenebrarum +2
Nagle feminazi nie są za całkowitą równością tylko ,,na facet to powinien być facet i zapłacić" nagle płcie mają jakieś swoje obowiązki, a tak właściwie tylko płeć męska
i ten ostatni wpis z fb, że nawet jak spotkanie się nie uda to facet ma obowiązek odprowadzić laskę która przez całe spotkanie go zlewała do domu XDXD nie da się chyba bardziej poniżyć
Jeśli chodzi o płacenie to normany i kukoldy w ostateczności przyparci argumentami piszą coś w stylu :
,,No, ja tam zawsze mam tak, że płaci ten kto zaprasza i nie mam problemu" XDXD
problem jest, tylko taki, że jeszcze nie spotkałem się z sytuacją, (w bajkach może ale bajki to bajki) gdzie laska zaprasza faceta,
Laska nigdy się nie zniży do tego by faceta poprosić o ustąpienie miejsca w autobusie a co dopiero by go gdzieś zaprosić
Nie dajcie sobie wmówić, że coś musicie, bo tak wypada, bo tak trzeba, to tylko kawa ile to kosztuje XD
To są wasze pieniądze, wasz czas i wasz wysiłek, nie musicie sponsorować lasek tylko dlatego, że mają co innego między nogami
#blackpill #redpill #logikarozowychpaskow #normictwo #logikaniebieskichpaskow #p0lka #tinder #zwiazki
xD mão widziałeś
Czyli w skrócie:
Jak jesteś normanem-beciakiem - to musisz płacić i zabiegać o księżniczkę skacząc na
bez przesady, zdarzają się laski które mimo wszystko wykazują inicjatywę, może nie są w przeważającej większości ale nawet mi się zdarzało incydentalnie, że to nie ja zapraszałem
Kiedyś widziałem posta jak laska zostawiła typa w obcym mieście bo znalazł się kolejny, to była jej wtedy druga randka jednego dnia
W komentarzach oczywiście propsy( ͡º ͜ʖ͡º)
@harold97: Zdradzę ci tajemnice, to dla ciebie laska się nie zniży do tego poziomu, nie dla wszystkich.
Przejmowanie się zdaniem jakiś feministek, które nie potrafią się kierować logiką, to też średni pomysł, jak ktoś ma zasadę, że płaci za kobietę, to co jest w tym złego?
Zwykle idzie rozpoznac czy laska udaje zainteresowanie po 15 minutach fejs 2 fejs
Jak jej sie nie podoba (klimat miejsce lub ty) to więcej jej nigdzie nie zabierasz - tracisz 200 zl a nie cale zycie (chociaz jak chcesz tylko zaruchac to są lepsze sposoby na wydanie 200zl #pdk)
Jak jej sie nie podoba ze placisz i robi
nie czytałeś ?
Za małolata jak nie miało się kasy to pisało się, że jest ciepło i może przejdziemy się na spacer. A jak ktoś już pracuje to jak kto woli. Dla mnie nie było problemem zaprosić laskę do baru na p--o czy drinka. Ile laska wypije piw? 2 max - to wychodzi 17 zł z sokiem. Po alkoholu gadka staję się
Teraz reszta
jak jesteś studenciakiem i pracujesz, uczysz się to takie ,,17 zł" ( 5 lat temu) to i tak kasa) w tym samym czasie taka laska ma za free życie bo kroi frajerów
Jak masz ładną mordę to oczywiste, że chcą następnego spotkania