Aktywne Wpisy
__MadCat +13
Obecnie nie posiadanie SUVa na daily to jak jeżdżenie furmanką w latach 90tych, przemawia za tym jedynie argument ekonomiczny #changemymind
Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe
Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe

czopersky +92
#danielmagical Patrzcie kto czeka na autobus w Toruniu.
źródło: temp_file3032326695231194541
Pobierz

Nie mierzyłam czasu (żeby się nie zniechęcać, poza tym szczęśliwi czasu nie liczą, nie? xD) ani odległości (+/- jakieś 4km). Trochę biegłam, trochę szłam, nie dałabym rady biec cały czas, ale i tak jestem z siebie dumna, bo panicznie b̶o̶j̶ę bałam się biegać i w końcu się przełamałam ^^
Protipy na przyszłość:
- wypicie pół litra wody po obudzeniu to nie był dobry pomysł, bo mimo że wysikałam się przed wyjściem to i tak woda chlupała mi w bebechach
- warto mieć ze sobą chusteczki higieniczne, bo zimne powietrze w nosie robi odwilż - musiałam wysmarkać się w rękawiczki XDD
- następnym razem pójdę wcześniej, zanim wzejdzie słońce, bo pod koniec wychyliło się zza horyzontu i oślepiało mnie jak biegłam
Wiem że to nic takiego, ale skoro nawet ja dałam radę pobiec, to każdy (ze sprawnymi nogami) da radę ^^' Jutro pierwszy dzień wiosny, więc jeśli ktoś miał noworoczne postanowienie żeby biegać i jeszcze nie zaczął, to chyba dobra okazja żeby zacząć właśnie teraz.
#chwalesie #bieganie
źródło: comment_R0pskuVNRZ8ilXal9yIEFnoV5Aq2Wr4A
PobierzA jak widzę na ulicy kogoś kto smarka na ziemię zatykając jedną dziurkę to mam momentalnie
Ile jest warta aplikacja (typu Endomondo) jeśli chodzi o liczenie spalonych kalorii? Jest to wiarygodne?
@tmato2: to żeś mi panie popsuł humor tym wyznaniem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Lenalee: mi się najlepiej biega w piankach nike takich wysepkowych, też amator lvl 5-10km i raczej trucht dla zdrowia niż bieg dla wyników.
leciutkie i fajnie same podskakują jakby
ja zawsze wolę wieczorową porę, później kompanko i dobrze się śpi, głowa czysta na koniec dnia.
No i muza w uszach, dopasowana rytmem do tempa biegu, uwielbiam
Sam biegam w cyklach. Zdarza mi się biegać co 2 dni przez półtorej miesiące tylko po to by potem na pół roku nie założyć nawet butów do biegania ale w lecie staram się motywować ze