Aktywne Wpisy

Mam tak cholerną życiową rozterkę, że aż postanowiłem przyjść z tym na Wykop xD.
Otóż z różową zastanawiamy się nad budową domu. Dostaliśmy w spadku dużą działkę na wsi, 15 minut do miasta, więc fajnie. Teść budowlaniec, także dom ogarnęlibyśmy gospodarczo. Liczymy jakieś 450k PLN do wprowadzenia, mega prosty dom 110m.
NO ALE... z drugiej strony mamy też mieszkanie 70m w mieście, opłat ponosimy okrągłe 0 xD (long story short - jesteśmy
Otóż z różową zastanawiamy się nad budową domu. Dostaliśmy w spadku dużą działkę na wsi, 15 minut do miasta, więc fajnie. Teść budowlaniec, także dom ogarnęlibyśmy gospodarczo. Liczymy jakieś 450k PLN do wprowadzenia, mega prosty dom 110m.
NO ALE... z drugiej strony mamy też mieszkanie 70m w mieście, opłat ponosimy okrągłe 0 xD (long story short - jesteśmy

#przegryw #depresja #tinder #p0lka #blackpill #alkoholizm
Właśnie dziś przypadkowo dowiedziałem się od koleżki z pracy, że dziewczyna z którą kręciłem, spotykałem się, budowałem relację koleżeńską powoli zmierzając do sedna związku (i powiem szczere chciałem to kontynuować i strasznie się w nią wkręciłem) ma tindera i usilnie poszukuje tam chłopaka. Super, naprawdę super... a taka szara myszka spokojna...Nie można ufać nikomu prócz sobie.
Widzicie drodzy i mili. Możecie mieć dom, hajsiwo dobrą pracę
Właśnie dziś przypadkowo dowiedziałem się od koleżki z pracy, że dziewczyna z którą kręciłem, spotykałem się, budowałem relację koleżeńską powoli zmierzając do sedna związku (i powiem szczere chciałem to kontynuować i strasznie się w nią wkręciłem) ma tindera i usilnie poszukuje tam chłopaka. Super, naprawdę super... a taka szara myszka spokojna...Nie można ufać nikomu prócz sobie.
Widzicie drodzy i mili. Możecie mieć dom, hajsiwo dobrą pracę
Nie mierzyłam czasu (żeby się nie zniechęcać, poza tym szczęśliwi czasu nie liczą, nie? xD) ani odległości (+/- jakieś 4km). Trochę biegłam, trochę szłam, nie dałabym rady biec cały czas, ale i tak jestem z siebie dumna, bo panicznie b̶o̶j̶ę bałam się biegać i w końcu się przełamałam ^^
Protipy na przyszłość:
- wypicie pół litra wody po obudzeniu to nie był dobry pomysł, bo mimo że wysikałam się przed wyjściem to i tak woda chlupała mi w bebechach
- warto mieć ze sobą chusteczki higieniczne, bo zimne powietrze w nosie robi odwilż - musiałam wysmarkać się w rękawiczki XDD
- następnym razem pójdę wcześniej, zanim wzejdzie słońce, bo pod koniec wychyliło się zza horyzontu i oślepiało mnie jak biegłam
Wiem że to nic takiego, ale skoro nawet ja dałam radę pobiec, to każdy (ze sprawnymi nogami) da radę ^^' Jutro pierwszy dzień wiosny, więc jeśli ktoś miał noworoczne postanowienie żeby biegać i jeszcze nie zaczął, to chyba dobra okazja żeby zacząć właśnie teraz.
#chwalesie #bieganie
Pamiętam jak u mnie na wiosce była jedna taka otyła dziewczyna. Każdy się z niej śmiał bo biega codziennie 1km a co takiemu grubasowi da bieganie i to tylko
This is disgusting, this is oful
@Oticzek: o, a czemu? że czlowiek z rana taki nierozruszany? jesli tak to jak bedzie cały dzień siedziqł 8 h przed biurkiem np na HO i potem pobiega to w sumie i tak nie ma różnicy
@s---k: czyli biegasz jak Sylwester?https://youtu.be/VMQRo4Xjdy4