Aktywne Wpisy

ibleedforyou +361
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +257
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

źródło: 335325114_233391669107818_6913126024007643353_n
Pobierzwg przyglupow i cwaniakow ktorzy musza cos sprzedac zeby zarobic zmiksowanie jakiegos oleju z soja(?) jest majonezem
zreszta nazwa majonez to w sumie jak szampan
beyond burger smakuje jua jak słaby burger podobny do tych z maka
https://www.frisco.pl/pid,127153/n,spolem-kielce-majonez-kielecki-roslinny/stn,product
po co otwierasz gebe zamiast samemu sprawdzic?
A najlepszy weganski to ten z Lidla!
@wodzik: ideologiczne ograniczenie spozywania miesa (nie dotyczy miesa ludzi) jest cringe.
natomiast jesli by mialo lepsze wartosci odzywcze, skladniki to sam rozwaze zakup. Ale ostatnio jak kupilem galabki weganskie to musialem je w-----c, nie wiem kto wpadl na pomysl uzycia jakiegos gorzkiego ziarna do zrobienia golabka xDD
@NewBlueSky: ideologiczne ograniczenie spożywania robaków (nie dotyczy robaków chowanych na mięsie ludzi) jest cringe.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@HIMARS: a te mięsne
@wodzik:
Nie ma nic złego w tym aby ktoś na próbę spróbował sobie nie jeść mięsa. Ja np jem tylko pierś z kurczaka, bo nie podoba mi się jakość mięsa w okolicznych sklepach, np mięso mielone pachnie zupełnie inaczej (a większość zapachu wydziela się podczas gotowania) niż to domowe, co pochodziło od mojej babci i