Aktywne Wpisy

dzony77 0

Soothsayer +21
fajna pogoda cnie?
źródło: 88212d090a827969a9b7d22e4ffec0bbd8efcf2c3db0a8cd4e1ed21cd7f91601
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 88212d090a827969a9b7d22e4ffec0bbd8efcf2c3db0a8cd4e1ed21cd7f91601
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
To jest drobne ulepszenie, cos bez czego firma sie nie zawali a i mozna to zlecic komus innemu (ale ta druga osoba nie chce tego zrobic bo to moje zadanie xd)
#korposwiat #korpo #pracbaza #programista15k #programowanie #kryzysit
Zrobilibyscie zadanie na urlopie?
Co więcej, samo odebranie telefonu z pracy na urlopie świadczy o pewnej młodości umysłowej
Podałeś w pracy prywatny numer? Sam sobie jesteś winien. Do rekrutacji kupuje się kartę za 5 zł w żabce, potem wyrzucić.
@lucian145: W swojej obecnej pracy zrobiłbym bez problemu bo nie raz się urywam gdzieś jak potrzebuję
Ale za takie zachowanie jak opisujesz to nawet bym telefonu nie odbierał( ͡° ͜ʖ ͡°)
Raz z mojej strony wyszło spotkanie poevQs urlopu ale to takie informacyjne a robiłem remont więc no akurat w czasie przerwy od remontu
@lucian145: Odmowa wykonania bezpośredniego polecenia pracodawcy to istotne naruszenie porządku i dyscypliny pracy, za co grozi pracownikowi od upomnienia aż do rozwiązania umowy o pracę w trybie dyscyplinarnym.
@ekektrykpozdalnym: Nie trzeba. Podanie prywatnego numeru na potrzeby rekrutacji nie daje pracodawcy prawa do posługiwania się tym numerem po zakończeniu rekrutacji, czyli w trakcie trwania umowy o pracę. Jeżeli pracodawca jednakowoż będzie się tym numerem posługiwał - a nie podałeś prywatnego numeru jako sposobu kontaktu po podpisaniu umowy - to wyciągasz najcięższą artylerię pt. RODO i jedziesz z nim do spodu. Oczywiście,