Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +286

dodi-lukebakio +10
#gielda elon pierwszy bilioner na świecie? Jak dla mnie to pewne granice zostały dzisiaj przekroczone.
ja jakimś komunistą czy czymś takim nie jestem, ale na świecie gdzie setki milionów ludzi regularnie głoduje nie powinno być miejsca na gościa z TYSIĄCEM miliardów dolarów
ja jakimś komunistą czy czymś takim nie jestem, ale na świecie gdzie setki milionów ludzi regularnie głoduje nie powinno być miejsca na gościa z TYSIĄCEM miliardów dolarów

A teraz co jest:
1. SUVostwo
2. CROSStrekokstwo
3. ELEKTROsamochodoza,
4. TABLEToza
5. PIKAczujnikonawszystkoparanoja
Już nie jestem fanem motoryzacji. Rzigom dzisiejszo motoryzacjo. Też tak macie?
#motoryzacja #pytaniedoeksperta #samochody #kiedystobylo #paliwo #benzyna #ropa
źródło: z12043282Q,Guma-Turbo
PobierzTutaj fajnie widać, że w okolicach roku 2000 wszystko zaczyna umierać. Duch motoryzacji zaczął gasnąć i stał się radiową piosenką ze sztucznie podbitym basem.
No mi też najbardziej podchodzą konstrukcję i styl do okolic 1975. Potem jest dziwnie, ale jednak z jakimś designerskim zamysłem. Od okolic 2000 wszystko to już właściwie resoraki dla bananów.
@assninja: +250 km/h w porównaniu do 210 km/h (lub mniej) to śmiesznie wolne? Powiem Ci więcej. Te małe miejskie p-----i do 50 km/h zawsze był szybsze.
W dodatku te "fajne bryki z charakterem" z lat 80. to były kiepsko wykonane, źle spasowane i awaryjne ulepy z włókna szklanego.
Mógłbyś się rozczarować
Z nowych to wiem, że taki arteon 400KM robi 0-100 poniżej 5s i 100-200 w okolicach 13 sekund.
źródło: image
Pobierz@pearl_jamik: były, ale w gumach turbo. Na naszych ulicach to jeździły se małe i duże fiaty, trabanty i wartburgi. A za granicami jakże pasjonujące vw golfy, fordy mondeo czy inne kadety, od tych fantazji to aż się w głowie normalnie kręciło.
@pearl_jamik: Bo porównujesz najdroższe modele sprzed 30 lat, na które było stać 7 osób do obecnych modeli które są produkowane w milionach sztuk
@ekektrykpozdalnym: no i taki arteon to i tak jest auto "dla ludu", Countach był dla elity i to nie w Polsce tylko bogatych krajach :) a dzisiaj "każdy" może sobie pozwolić na Arteona
btw tesla za 250k ma 3s do setki i 263 vmax ;)
@Trampoliniusz-Pompka: na tym filmiku widać, że od połowy lat 80' do 2005 mustangi były beznadziejne. Dopiero 2005 wprowadził jakąś fajniejszą linię i w sumie po dziś dzień jest jakaś ciekawsza, bardziej agresywna linia.