Aktywne Wpisy

iampapryk +7
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolanka +640
Wołam zainteresowanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
źródło: temp_file4976885093708954162
Pobierz

Głównie szosa, dzisiaj tylko gravel
26 - do rowerowego po szpej
35 - jakaś tam przejażdżka
31 - do Decathlonu po stery do Trabanta
48 - odwiedzić nowy nabytek leśny słynnego handlarza rogalami ( ͡° ʖ̯ ͡°) Bardzo ładnie w lesie, chociaż jechałem jakoś bez siły. Plus trochę ujebów. No i na koniec zaliczyłem glebę na błocie, aż dziw że wcześniej tego nie było XD Lekko oberwała klamka i kurtka, bo poleciałem na ogrodzenie i kolce z krzaków, ale żadnych szkód nie odnotowałem :D
#rowerowyrownik #rower #szosa #cannondale #gravel #wykoptribanclub
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_20230312_150148-down
Pobierz@guru8: nawet urażonej dumy?