Aktywne Wpisy
WiecznyBak_79 +77
Siema mirasy
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka

ChlopoRobotnik2137 +176
Leżę se w gnieździe i myśle co robić w akompaniamencie kropli deszczu uderzającego o tarp ( ಠ_ಠ)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_2585A658-FB14-4299-8D63-B74EBC0C080E-817-00000012E8007B1A
Pobierz

@Ynfluencer: przykro mi, ale to raczej nie jest zachowanie normalnego człowieka xD
Ja codziennie jestem praktycznie jak warzywo, bez siły i nie chce mi się kompletnie nic. To samo ma każdy kogo znam, tylko mniej niż ja. Jedyny okres, gdy mam energię to urlop.
Tyle czasu już wytrzymujesz w tym związku.. moim zdaniem szkodzisz sobie jeszcze bardziej. Zryje Ci to głowę do samego końca.
Ja żałuję, że relacje zakończyłem po prawie 5 latach, a wystarczyło mieć jaja i zachować sie jak facet. Zerwać i zaoszczędzić
źródło: szubienica-na-czarnym-tle_771335-41558
PobierzPróbowałeś z dziewczyną rozmawiać?
Ale tak na spokojnie. bez nerwów i niechęci do koleżanki.
W związku powinniście być przede wszystkim teamem. I jest nie fair jeśli czujesz się mniej ważny niż jakaś koleżanka.
Może ona nie zdaje sobie sprawy jak to odczuwasz.
Mam nadzieję ze się wszystko ułoży
I przez 8 lat o--------a się takie gowno?
oczywiście pojedziecie do tej dziwki, wejdziecie do niej. jeszcze przy drzwiach wej/wyj wypalisz
"wiesz co, muszę wjechać w jedno miejsce, zostawiam was samych, teraz możecie ze sobą gadać ile chcecie."
po czym wychodzisz, wyłączasz telefon, odjeżdżasz, wracasz do domu. telefon włączasz na drugi dzień.
profit? NA PEWNO jedna drugiej będzie miała serdecznie dosyć.
co z waszym związkiem?
... ale jak koleżanka zadecyduje to twoja dziewczyna sama zakończy ten związek.
Zaraz po tym jak zrobi jajecznicę z mózgu
źródło: indeks
Pobierz@Ynfluencer: może ta koleżanka to jedyny bodziec energetyczny jaki ma w życiu, skoro ty jesteś zdechlakiem i ona bez stymulacji jest zdechlakiem