Aktywne Wpisy
WielkiNos +224
Nasze polskie dzieci boją się jechać do szkoły, bo lewactwo sobie urządziło pomoc dla pokrzywdzonych nielegalnych imigrantów niewiadomego pochodzenia.
Wszystkim członkom tych organizacji, które ich tu sprowadzają powinno się zawieźć tych ludzi do domów. Pomogli im się przedostać niech się sami nimi zajmują.
#imigranci #bekazlewactwa #takaprawda
Wszystkim członkom tych organizacji, które ich tu sprowadzają powinno się zawieźć tych ludzi do domów. Pomogli im się przedostać niech się sami nimi zajmują.
#imigranci #bekazlewactwa #takaprawda
wuwuzela1 +1
MEDI Mirabelki i Mirki
Czy to sie kwalifikuje do szycia?
Przedwczoraj się dziabnałem nożem
Wczoraj u lekarza rodzinnego zapomniałem pokazać
Zrośnie sięczy na SOR z tym trzeba czy moze NPL wystarczy ?
#zdrowie #medycyna #pogotowie #chirurgia #lekarz #lekarzpoz #ratownikmedyczny #ratownictwo #ratownicy
Prośba o niewypowiadania się użytkowników nie wywodzących się ze służby zdrowia.
Czy to sie kwalifikuje do szycia?
Przedwczoraj się dziabnałem nożem
Wczoraj u lekarza rodzinnego zapomniałem pokazać
Zrośnie sięczy na SOR z tym trzeba czy moze NPL wystarczy ?
#zdrowie #medycyna #pogotowie #chirurgia #lekarz #lekarzpoz #ratownikmedyczny #ratownictwo #ratownicy
Prośba o niewypowiadania się użytkowników nie wywodzących się ze służby zdrowia.
https://twitter.com/yasminalombaert/status/1631718231995031567?t=pmL6jugxxPnZrgablJJP9w&s=19
Dostojewski to elegancki przykład ruskiego dwójmyślenia i kompleksów. Na rynek wewnętrzny krytykował bo tego chcieli pobratymcy - oni mają wewnętrzną potrzebę samobiczowania się. Ale na rynek zewnętrzny pokazują twarz imperialisty, niestety podszyty poczuciem niższości i przez to są agresywni. Widać to do dzisiaj u ruskich emigrantów, którzy w rozmowie ochoczo plują na putlera i ruską politykę, ale jak ty spróbujesz coś skrytykować, to albo śmiertelnie się obrażą albo
Ten naród jest chowany wsobowo na bezwarunkowe posłuszeństwo i akceptowanie każdego debilizmu bo władza tak kazała. Jakikolwiek zalążki intelektualnego rozwoju sukcesywnie niszczone lub zmuszone do emigracji np. znany z kanału Andromedy, Pan Niewzorow.
Pracując w
@MaleCierpienie: ma pan dowod? bo dostojewski napisal milijon artykułow do gazet, ze rosja jest wielka i najwspanialsza na swiecie
@MaleCierpienie: jaka wypowiedź Dostojewskiego na to wskazuje? Dla mnie to raczej wyglądał na nacjonalistę
#!$%@? prawda, dostojewski był panslawistą z zaznaczeniem wiodącej roli rosji, przy okazji antypolonistą. #!$%@?ć go.