Aktywne Wpisy

Jailer +1655
Mam dobry humor, więc robię rozdajo xD
Spośród plusujących ten wpis wylosuję osobę, która dostanie klucz Steam najlepszej gry ostatnich lat, a mianowicie Clair Obscur: Expedition 33!
Jest jedna, prosta zasada: zielonki wypad.
#clairobscur #expedition33 #gry #steam #rozdajo
Spośród plusujących ten wpis wylosuję osobę, która dostanie klucz Steam najlepszej gry ostatnich lat, a mianowicie Clair Obscur: Expedition 33!
Jest jedna, prosta zasada: zielonki wypad.
#clairobscur #expedition33 #gry #steam #rozdajo

Już widać fanów cyberbąka (specjalnie z małej) próbujących się zrewanżować za te wszystkie lata upokorzeń i porównań do #gta
Nie, ulep cedepu nie wygląda tak dobrze jak VI, ani w grze ani w cutscenkach ani w niczym, a w ruchu animacje i fizyka to przepaść na korzyść Rockstara #cyberpunk2077 #gry
Nie, ulep cedepu nie wygląda tak dobrze jak VI, ani w grze ani w cutscenkach ani w niczym, a w ruchu animacje i fizyka to przepaść na korzyść Rockstara #cyberpunk2077 #gry
źródło: eCsMEf82FYZaSWiKATzWpM
Pobierz

Nie chcę nikogo trigerować, pytam serio. Wszystko jest teraz w #!$%@? drogie - ja mam miesięcznie STAŁYCH wydatków 15k i choćby skały srały tyle minimum muszę wybulić co miesiąc. A ja żyję w sumie dosyć skromnie i nie uważam się za bogacza.
Moje wydatki:
Mieszkanie: 2 500 pln
Samochód: 0 pln
Rachunki: 300 pln
Zakupy i jedzenie na mieście: 2 200 pln
K-----a: 10 000 pln
Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć, jak żyć za mniej? Gdzie szukać oszczędności?
#pytanie #pytaniedoeksperta #nieruchomosci #blackpill #niebieskiepaski #ruzowepaski #tinder #pracabaza #pracazdalna #programista15k
źródło: maria-laski-pelna-2004_20120724084616
PobierzJezu, wy tak żyjecie?
Nie 500 za dobry towar?( ͡° ͜ʖ ͡°)
staraj się robić takie 3-4 dniowe głodówki, bez problemu powinieneś wytrzymać z kokainą i dzięki temu zaoszczędzisz
Rachunki możesz zmienić taryfę od prądu, czy umiejętnie gospodardować zasobami w postaci wody, prądu itd.
Powodzenia :)
3100 - Mieszkanie (rata 1500zł + czynsz + jakieś podstawowe zakupy)
1500 - Jedzenie na mieście
700 - Jedzenie domowe
900 - Utrzymanie samochodów (stare trupki, OC + jakaś drobna naprawa)
2200 - Zakup odkurzacza
Moje zarobki: 50k
Wydatki miesięczne:
- hipoteka + opłaty apartamentu 2-poziomowego w centrum
@Cesarz12345: Nie przepłacają za fanaberie? Dobry odkurzacz to z ~1k kosztuje, na promce pewnie niecałe.
I tak, wiem, że bejt, ale czasem się odpowie. Wykopkowych milionerów widać po wojnach o kody na Pyszne.
@lecho182: Do odważnych świat należy. Jeśli jesteś biedakiem, to musisz się starać by się utrzymać, więc wiesz...
Możesz też spróbować załatwić sobie łódź i nią przewozić większe ilości. Wtedy możesz nawet dorobić parę groszy na sprzedaży, a i d--a może dalej być ciasna. Tylko poszukaj kogoś kto zna się na łodziach, bo nie mam pojęcia co jest potrzebne do przepłynięcia
Albo się przekręcisz albo będziesz bogaczem ????????????