Aktywne Wpisy
Kroshkar +5
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

wfyokyga +58
Dzień dobry, jako że se mam urodzina, przybyłem z cukierkiami dla was. Można brać po 2, dla wszystkich starczy. Wszystkiego najlepszego dla jego (mnie).
źródło: temp_file3731521872378915545
Pobierz

Nie chcę nikogo trigerować, pytam serio. Wszystko jest teraz w #!$%@? drogie - ja mam miesięcznie STAŁYCH wydatków 15k i choćby skały srały tyle minimum muszę wybulić co miesiąc. A ja żyję w sumie dosyć skromnie i nie uważam się za bogacza.
Moje wydatki:
Mieszkanie: 2 500 pln
Samochód: 0 pln
Rachunki: 300 pln
Zakupy i jedzenie na mieście: 2 200 pln
K-----a: 10 000 pln
Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć, jak żyć za mniej? Gdzie szukać oszczędności?
#pytanie #pytaniedoeksperta #nieruchomosci #blackpill #niebieskiepaski #ruzowepaski #tinder #pracabaza #pracazdalna #programista15k
źródło: maria-laski-pelna-2004_20120724084616
PobierzJezu, wy tak żyjecie?
Nie 500 za dobry towar?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rachunki możesz zmienić taryfę od prądu, czy umiejętnie gospodardować zasobami w postaci wody, prądu itd.
Powodzenia :)
3100 - Mieszkanie (rata 1500zł + czynsz + jakieś podstawowe zakupy)
1500 - Jedzenie na mieście
700 - Jedzenie domowe
900 - Utrzymanie samochodów (stare trupki, OC + jakaś drobna naprawa)
2200 - Zakup odkurzacza
@Cesarz12345: Nie przepłacają za fanaberie? Dobry odkurzacz to z ~1k kosztuje, na promce pewnie niecałe.
I tak, wiem, że bejt, ale czasem się odpowie. Wykopkowych milionerów widać po wojnach o kody na Pyszne.