Aktywne Wpisy

opinel +76
Chyba żadnym kaprysem motoryzacji nie jestem w stanie tak mocno gardzić jak suwami. Już nawet wolę pierdzące wydechy.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
źródło: GQNyojJaMAAJTBa
Pobierz
AmarenoMORENO_00 +163
Obawiam się , że niebawem trzeba będzie s--------ć z Polski ale już nie przez kijowe ZAROBKI lecz przez p----------e CENY rodem z p---y...
#takaprawda #zalesie
#takaprawda #zalesie
źródło: temp_file6802860228914502483
Pobierz

Nie chcę nikogo trigerować, pytam serio. Wszystko jest teraz w #!$%@? drogie - ja mam miesięcznie STAŁYCH wydatków 15k i choćby skały srały tyle minimum muszę wybulić co miesiąc. A ja żyję w sumie dosyć skromnie i nie uważam się za bogacza.
Moje wydatki:
Mieszkanie: 2 500 pln
Samochód: 0 pln
Rachunki: 300 pln
Zakupy i jedzenie na mieście: 2 200 pln
K-----a: 10 000 pln
Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć, jak żyć za mniej? Gdzie szukać oszczędności?
#pytanie #pytaniedoeksperta #nieruchomosci #blackpill #niebieskiepaski #ruzowepaski #tinder #pracabaza #pracazdalna #programista15k
Mieszkanie i żarcie też tyle nie kosztuje, chyba że to Wawa, a tam też większe zarobki trochę. Jak często chcesz te ubrania kupować, że je wliczasz do miesięcznego budżetu? Lekarza mam z Lux Medu.
O drogich wakacjach się nie wypowiem, bo ja sobie to po prostu na wieś jadę i tyle. Zauważyłem też, że to popularny
@SupreminTHC: Jointy, Proszę Pana nie mam 14 lat i nie słucham poslkiego regge!
źródło: orginal
Pobierz