Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Logan00 to nie jest urwa śmieszne. Stan pisowskiego rozkładu państwa i osób które piastują wysokie stanowiska zrównuje nas z r0sją, Białorusią i innymi dyktaturami.
  • Odpowiedz
@Logan00 Wyobrażacie sobie jakiegoś poważnego urzędnika w USA piszącego takie wysrywy i stawiającego spację przed znakiem zapytania?

W sumie, czemu ja się dziwię, skoro nawet na wykopie można było się kiedyś powyzywać z cierpiącym na analfabetyzm prezydentem-noblistą? XD
  • Odpowiedz
ona nie może być aż tak głupia, po prostu ją rzucona na zagospodarowywanie najgłupszej częsci elektoratu.
  • Odpowiedz
@Logan00: po tych jej wpisach przypominam sobie, że lata temu zanim była popularna pisałam z jej książek prace na studia i się zastanawiam, jak absolutnie świetnego korektora musieli mieć w tych wydawnictwach / kto ją podmienił
  • Odpowiedz
@Gozd: tłumaczenie: ubabuga niemcy nie kco dać pienionszków, w tvn szkalujo, jak wygra PO to nie będziemy się już kumplami z usa. usa pomusz, bo będziemy się szmacić, a tego nie chcę.
  • Odpowiedz
@Logan00: Jak osoba po prawie, posiadająca jakieś tam publikacje nie potrafi napisać 2 zdań poprawnie? Nawet nie wymagam ortografii tylko by dało się to odszyfrować. Kto w takim razie pisał tę publikacje?
  • Odpowiedz