Aktywne Wpisy
SaIamanca +386
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
#facebook #bekazludzi #bekazlewactwa #lewackalogika #rozowypasek #niebieskiepaski #praca #pracbaza #rodzicielstwo
@m4rio: chytrusem* ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JakKompocikToTylkoTruskawkowy: Przestań z tym ryzykiem, tak jak pisałem, praca rolnika jest bardziej ryzykowna według statystyk. I co, mamy pisać, że j----y górnik siedzi sobie w ciepełku pod ziemią, je kanapeczkę a rolnik na górze dla niego ryzykuje. I jeszcze będą wypisywać na fejsbuczkach o biednych górnikach. Pewnie jazda samochodem jest bardziej ryzykowna.
Dalej romantyzujesz. Zmiana w kopalni nie trwa nawet 8h, czasem jest to 6, a
@viciu03: xddd nie miales chyba nigdy dziecka
jak dziecko spi to ledwo sie cos porobi a ono sie budzi
@JakKompocikToTylkoTruskawkowy: No k---a, bo może cały wątek tego dotyczył? Ja p------e.
@bigos555: Nie chodzi o wątek, tylko to co napisałeś w pierwszym kom, z którego można wywnioskować, że z jakiegoś powodu strasznie irytuje Cię to, że ludzie posługują się przykładem pracy górnika jako praca w bardzo ciężka, w większości za stosunkowo niskie pieniądze - i bardzo słusznie, bo tak właśnie jest.
@bigos555: Właśnie, że związany i doskonale
@JakKompocikToTylkoTruskawkowy: do tego dołóż :
bony żywieniowe,
bony
ja nie wiem co i jak, ale to o czymś świadczy
@viciu03: ja bym wolał robić na dole, niż siedzieć bachorami. Z ręką na sercu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przynajmniej o godzinie X wyjeżdżasz i jesteś po robocie.
Ogolnie jestem mniej zmeczony po 8h solidnej roboty niz siedzeniu z nim jak ma te ataki zabkowania.
Dziecko mega meczy psychicznie, do tego jak ktos wyzej pisal, nie ma przerw, a jak sa to to sa krotkie i
i ma rację, nikt nie siedzi po 16h w kopalni, tego chyba przepisy zabraniają + fizycznie to nie jest do zrobienia