Wpis z mikrobloga

@Pozytywny_gosc: dobrze zacząłeś ale w trakcie skopales. Raz że za mało ciągnięcia rozmowy a dwa odpuszczasz najfajniejsze akcje jak te co chcą po 5k. Wystarczyło ciągnąć że nie płacisz tyle za pierwsze spotkanie nigdy ale potem kto wie. Akcje specjalne i za kilka miesięcy może by było 5k. O ile jest tego warta.....

@japycz: ale ja to tylko znalazłem, to nie moja akcja
  • Odpowiedz
smutne, najgorsze jest to, że dla większości chłopów, Tinder/Badoo itp, to jedyne miejsca gdzie mogą poznawać dziewczyny, bo w prawdziwym życiu w kręgach znajomości nie mają żadnych dziewczyn
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: Jeżeli ma w opisie no ONS no FWB to na pewno chce ONS lub FWB. Ale nie sądziłem, że to zajdzie tak daleko tak szybko. W zaledwie 3-4 lata z normalnych lasek mamy prawilne prostytutki. Jestem zaszokowany tempem zmian jakie zachodzą. Tinder to barometr tego co się dzieje w normalnym realu, skoro tak to wygląda tam, to znaczy, że przekroczyliśmy k-------r 10 razy.

Jeżeli ktoś uważa że to jest
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: Myślałem, że nic mnie nie zaskoczy już, ale ta cena to niezły szok jednak. Wygląda na to, że jak wyglądasz ponadprzeciętnie, to za 200-300 zł taka tinderówka chętnie zrobi wszystko co chcesz. Roksy wydają się już wtedy totalnie nieopłacalne
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: nie ma dziewczyn które by się nie ruchały od razu, są tylko brzydcy faceci. Btw. to te same dziewczyny, które piszą, że jak masz problem z kobietami to powinieneś zapisać się na terapię - ty Mirku wydawaj siano na nic niedziałający looksmax, terapię, fryzjera a chad sobie będzie rżnął dziewczynę która na pozór wydaje ci się szara myszką.
  • Odpowiedz
@pijmleko

Pan chyba nie rozumie, znalezienie sobie dziewczyny nie jest moim głównym celem

Aha. czyli którym w kolejności? Drugim, trzecim? Skończ sie ossukiwać.
Jasne, brzmisz jak kobieta która mówi że lubi chodzić w miniówkach bo wtedy SIĘ LEPIEJ CZUJE I TO LUBI, ale nie powie wprost co ją do tego zachęca by to lubiła.
I tak samo jest z tobą.
  • Odpowiedz