Wpis z mikrobloga

@Pozytywny_gosc: dobrze zacząłeś ale w trakcie skopales. Raz że za mało ciągnięcia rozmowy a dwa odpuszczasz najfajniejsze akcje jak te co chcą po 5k. Wystarczyło ciągnąć że nie płacisz tyle za pierwsze spotkanie nigdy ale potem kto wie. Akcje specjalne i za kilka miesięcy może by było 5k. O ile jest tego warta.....
  • Odpowiedz
Koszt eksperymentu 1500 zł, po pierwsze chciałem sprawdzić, czy dziewczyny faktycznie pójdą na całość, a po drugie... chciałem poruchać

xD
No i wszystko jest już jasne - tinder to jest targ, gdzie sprzedający z kupującym mogą dobić transakcji. Cena jest zależna od atrakcyjności stron, niektórzy dostaną za darmo, a niektórzy muszą płacić dużo, ale KAŻDY coś tam znajdzie. Faceci po prostu nie rozumieją, po co ta appka jest i jak z niej
  • Odpowiedz
lubisz grać w RPG NIE masz iść do prepersów bo to hobby dla prawdziwego chłopa hehe

@harold97: this ich idol Tate nawijał, że jak to chcesz incelu przerywie kupić grę za 300zł i ty sie później dziwisz, że masz kiepskie życie. Zainwestuj wszystko w scam, który tu dla ciebie przygotowałem i bądź wygrywem
  • Odpowiedz
@pijmleko: właściwie to jak taka terapia wygląda? Opowiadasz obcej osobie o swoim s----------u, a ona mówi: "dobrze Pawełku, widać, że jesteś tym albo tamtym zestresowany/przygnębiony, staraj się myśleć o gruszkach na wierzbie, albo śpiewaj w myślach Barkę - to pomoże". To są zajęcia indywidualne czy wzajemne kółko adoracji przegrywu? Może sam bym poszedł, gdyby to okazało się pomocne.
  • Odpowiedz