Aktywne Wpisy
stanley___ +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
w każdym środowisku panują jakieś standardy ale to nie znaczy że każda taka musi być musisz dłużej szukać
A co to znaczy w------e ego? Bo akurat znam to środowisko i oczywiście, zarówno wśród lasek jak i chuopów jest grupa p--------h, uważających się za lepszych, ale większość to spoko, normalni ludzie.
A pochodzą z dużego miasta, czy z wiochy?
Jak mieszkałem lata temu z Poznaniu to chodziłem dźwigać żelazo do takiej mordowni na Ogrodach. Na początku roku akademickiego, chłopaki stojący na bramkach musieli co wieczór uświadamiać łebków, że to, że studiują prawo poza ich zadupiem nie robi na nikim wrażenia.
@mbasasello: nie, normalni ludzie w tym środowisku to mniejszość.
tzn ja rozumiem, że medycyna to trudny kierunek, na pewno elitarny i dostanie się oraz studiowanie tam to świadczy o byciu "lepszym", ale zawsze mnie w-------o ciągłe podkreślanie tego + nieraz musiałem wyjaśniać ich odnośnie strajku rezydentów jak płakali, że na rezydenturze zarabiają mniej niż na magazynie i po co ta cała medycyna. to ja mówię,
@aczutuse: nie chyba, tylko na pewno. Byłem na lekarskim 4 lata. Każdy egzamin/zaliczenie/kolokwium zdałby średnio ogarnięty człowiek bez jakiegokolwiek przygotowania, gdyby można było korzystać z podręcznika. Później poszedłem na kierunek techniczny, gdzie często można było korzystać z podręczników i własnych notatek, a i tak zdanie nie było
Nie rób nam (programistom) wstydu, niedowartościowany autystyku.