Aktywne Wpisy
hyperlink +40

RenkaRenkeMyje +767
Wykop już obalał deweloperów, rządy, acta i inne gówna, może czas zrobić mocną afere, żeby rząd wziął się za ograniczenie tych zasranych kundli bez kagańców i agresywnych ras wyprowadzanych na spacery przez właścicieli często mniejszych od nich? Jak nie będziemy wywierać presji to nigdy się nic nie zmieni.
#wykop #polska #psiarze
#wykop #polska #psiarze
źródło: temp_file8443835184365025685
Pobierz

kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
źródło: 778b6d61fbd7490ea844cda6730403d6ab0c95b3b6e510a8e14676b365af81e3
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@Wielka-Polska-Betonowa: za to dla kobiety jest "NIE LUBIE DZIECI"
No i jak to skomentujesz kolego? Czyżby sami mężczyzni sobie mieli dzieci rodzić? W tych swoich własnościowych mieszkaniach? Nie chcą mieć dzieci bo ich nie lubią, tyle.
Komentarz usunięty przez autora
@trochewstyd: xD co za fikoł
raczej chodzi o brak snu przez pierwsze kilka lat życia dziecka
Problemy mieskaniowe to tylko cześć szerszego obrazka. Moim zdanie główny problem leży w postrzeganiu macierzyństwa i dzieci.
źródło: 2024-10-07_11h38_27
Pobierz- a to studia
- a to praca
latka leca..
- a to podroze male i duze
- a to
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jak sobie przypomnę co u mnie w szkołach o----------y te rozchwiane emocjonalnie, niekompetentne odpady ze studiów, to aż mną wzdryga
Ta ankieta w ogóle rzuca bardzo negatywne światło na kobiety - wychodzi z nich straszny egoizm.
"Bo obniży się mój komfort życia"
"Bo nie będę mogła realizować pasji"
"Możliwości zawodowe są dla
@ryfke: Ok, ale tu nie jest napisane dlaczego nie chcą mieć dzieci.
Nie, mieszkanie to jest ogromny koszt, posiadanie dzieci obniża komfort życia, także finansowy.
Gdyby młodych było stać zarowno na utrzymanie dzieci jak i swoje przyjemności, to by już był jeden kłopotliwe punkt do odjęcia z listy.
Mieszkanie to teraz połowa pensji dorosłego, bogaca się landlordzi a zwykły robol nie ma kasy na swoje życie,wiec nie będzie myślał o dodatkowym obciążeniu.