Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
KRZYSZTOF_DZONG_UN +143
Co jest z tymi p0luskami? Każda dosłownie każda ma teraz jakiś tatuaż najczęściej jakiś gówno listek pod dupą czy na ręcę xDDD ale gówno moda masakra po co one sobie to robią przecież o wiele ładniej wyglądają naturalne kobiety bez brudnopisu na ciele xDDDD
#p0lka #tatuaze #afera #pdk #przegryw #logikarozowychpaskow
#p0lka #tatuaze #afera #pdk #przegryw #logikarozowychpaskow
Pytam całkiem serio. OpenAI należy do Microsoftu, ale stanowi na razie małą jego część. Więc nawet jeżeli wartość OpenAI wzrośnie 100x, to na cenie akcji MS nie odbije się to aż w taki sposób, a pewnie co najwyżej wzronie kilka razy. Jakie pomysły na Hedge'a za pomocą Pure AI Play?
#gielda #programowanie #naukaprogramowania #finanse #technologia #januszeinwestowania #openai #chatgpt
@anonimowy_programista: no niezerowe ale, że będą duże to już bym powiedział że zbiegające do zera są te szanse ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@anonimowy_programista: Skąd ten pomysł ?
MS zainwestował w to ale do właściciela mu daleko.
To nie jest w ogole AI
@spajdermen: póki inputem nie jest #!$%@? stakeholdera, a outpoutem gotowy i i testowany release to się nie martwię.
Żeby stało się to o czym mówisz nie wystarczy samo AI. Nawet takie które jest o wiele lepsze od tego aktualnego.
Musiałby zatrzymać się rozwój rynku IT.
Zwykle rewolucja w IT powiększała ów rynek, czyli AI klepiące masowo proste rzeczy jeszcze bardziej rozepcha IT na kolejne dziedziny życia zwykłych ludzi, kolejne procesy biznesowe itp. Rewolucja 5G sprawi, że byle śmieć za dolara będzie się komunikował z internetem.
I kto to
Zgarniają zyski ale nie ma nic o strukturze właścicielskiej. Jeśli właściciele są pewni biznesu
Tak szczerze te ciągłe pisanie o zabieraniu pracy programistom przez AI w niedalekiej przyszłości to mi się już kojarzy z tymi ruskimi trollami opisującymi jakieś katastrofy, które mogą nastąpić dodając na koniec "boję się i trzęsę się" ( ͡° ͜ʖ ͡°)