Aktywne Wpisy

Tytyka +115
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
laventel +20
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

zawsze byłem sceptyczny do ios, ale stwierdziłem że jestem jednym z tych co hejtują, a nigdy nie używali. co prawda do zmiany zmusił mnie mój pracodawca (poczta służbowa działała tylko na ios, więc kupili wszystkim jabłka) no ale..
teraz po dwóch latach cieszę się tylko, że nie wydałem na to g.. złamanego grosza, bo bym pluł sobie w mordę.
a to mityczne "po prostu działanie wszystkiego jak należy" i "ogromna wydajność bez żadnych przycinek" to bujda na resorach, którą wmawiają sobie fanboje żeby zracjonalizować nieprzyzwoicie drogi zakup xD
dzień dobry #android i obiecuję więcej nie zgrzeszyć
#smartfony #smartfon #telefony
źródło: pepe
Pobierz@Eshirael: safari ssie nieważne gdzie
@mmenelica: To żebyś się nie rozczarował, to uprzedzę, że w Pixelu też się nie da. Są jakieś apki, ale działało to gównianie i w końcu odpuściłem. Może w Androidzie 30 dodadzą te skomplikowaną funkcję...