Aktywne Wpisy
pokyw12 +50
#famemma #danielmagical to jest właśnie największą porażka polskiego internetu. Wystarczy być durniem z IQ na poziomie małpy i wygląd przydrożnego szona który ci #!$%@? Kolbe za 50zl przy drodze i jesteś gwiazda. Wystarczy nie mieć wstydu. Obrzydlistwo. Ferrari jeszcze razem z rodzicami sponsoruje tą idiotke. To już wolę te dwie więzienne małpy z zasadami dla przygłupów bo przynajmniej jakieś zasady maja. Niby wszystko spoko bo freak fighty i mam liberalne podejście do
qaluhilak +32
#tldr chłop się topił we Wrocławiu w fosie miejskiej, przepraszam za skladnie i błędy ale chciałem to opisać na świeżo i nie mam sily tego redagować, bardzo ciekawy wątek policyjny i nie tylko ( ͡º ͜ʖ͡º) akcja działa się koło 22:30 25.10
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
msm nadzijee ze szybko #!$%@? sie id biednegi jeesiego
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
????
@Defined
nie oglądaj tego gówno serialu
no to niezły jeden z najlepszych seriali skoro nawet duża część fanów mówi, że gdyby skończyli serial na 3 sezonie to byłoby lepiej xd
@Lefty: pokaż mi tych fanów XD
Powszechnie za najlepsze odcinki Breaking Bad uznawane są Ozymandias i Felina, czyli odcinki z samego końca 5 sezonu
nic a nic oprócz jednego odcinka ( ͡º ͜ʖ͡º) zaśpi
@Lefty: przecież ten serial rozkręca się z sezonu na sezon. A pierwszy to w ogóle flaki z olejem. Tam czym dalej to lepiej.
gra główną rolę w Jessica Jones
Co innego powiedzieć "powinnien się skończyć na 3 sezonie" a co innego "tworcy powinni historię skondensować to 3 poziomów, 4 jest trochę na siłę" co w kontekście Breaking Bad jest głupie bo cała historia ma znaczenie.
To już prędzej widziałem narzekanie, że powinni zakończyć po 4 sezonie.
A w rzeczywistości
@Pix777: Zna go wiecej ni 100 osób, czyli dla wykopowego freethinkera to zly serial.